Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (310)

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Kravinka, kterou bych podruhé už nemusela vidět, ale vzhledem k tomu, že jsem na to viděla na plátně v kině v pracovní době s lidma, kteří z toho byli nadšení, tak dojem nebyl tak hrozný, jako kdybych se na to dívala v klidu domova, možná bych se ani nedodívala, není to můj šálek kávy;-) Nicméně chvílema se zábava našla... ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se nudil, přesto musím uznat, že hlodavci z G-Force mají něco do sebe. Jejich mise sice svou nesmyslností a infantilností konkurenci nenachází, z uhozeného konceptu (akce s morčaty?) ale Hoyt Yeatman přece jenom vymáčkl trochu adrenalinu (akce s morčaty!) a na scénu přivedl i první facebookující zvíře v historii s neodolatelným hlasem božské Penélope. A to se počítá. 50% ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jen průměrně akční, příliš roztahané, 3D prakticky nevyužité a v případě, že si zajdete na dabing, tak také v naprosté většině jen odreciotavané, bez většího zápalu (s výjimkou Ivana Trojana). Jako nesporné plus shledávám v podstatě jen solidní automobilovou honičku, slušné triky a zajímavou finální pointu. Jinak ale nevidím jediný důvod, proč za tenhle Bruckheimerův produkt vyhazovat jakýkoliv větší obnos peněz... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečná, ale poměrně dobře zvládnutá podívaná, jejímž cílem je pobavit děti i dospělé. Nevím jak děti, ale mě pobavit dokázala. Variace na klasická schémata akčních podívaných tvůrcům vyšla, digitální zvířecí špioni jsou uděláni velice pěkně a díky dabingu (Sam Rockwell a Penelope Cruz obzvlášť) působí i sympaticky, akční scény jsou natočeny s přehledem a například honičku s automobily FBI může G-Force leckdo závidět. Nechybí ani vcelku vtipné hlášky (spousta z nich jsou narážky na dospělácké filmy), které bohužel vyvažuje infantilní "prdící" humor, cool mluva jednoho z agentů (dabovaného Tracy Morganem, jak já ho nesnáším) a zrůdnosti typu závěrečného tance. Lidské herce nemá příliš cenu komentovat, jediný, kdo z nich vyčnívá, je Bill Nighy, a ten ještě vyčnívá jen díky tomu, že je Billem Nighym. Neurazilo to. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Pustím si film, vím co od něj přibližně očekávat, takže mi náladu určitě nezkazí. Tento mě dokonce příjemně překvapil svou nadřazeností nad obyčejnými pohádkami. Je plný propracovaných akčních scén pro malé, stačí si jen místo morčat představit Schwarzenegera:). Mrzí mě jen, že jsem neslyšel hlasy slavných z Holywoodu, ale těch našich neslavných, kteří to možná nadabovali mnohokrát lépe, jak už to u animovaných filmů bývá zvykem, díky za to. Žádný zázrak, ale při nízkých nárocích pobaví na 60%. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)
  • Hot Yetman chtěl původně natočit film, který by posouval hranice vizuálních efektů, pak ale jeho pětiletý syn přinesl domů ze školy morče a začal vyprávět o tom, jak by morčata vypadala jako vojáci, kdyby nosila uniformy a malé přilby. Odtud již nebylo daleko k hlodavčím tajným agentům. (Olík)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama