Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (310)

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Kravinka, kterou bych podruhé už nemusela vidět, ale vzhledem k tomu, že jsem na to viděla na plátně v kině v pracovní době s lidma, kteří z toho byli nadšení, tak dojem nebyl tak hrozný, jako kdybych se na to dívala v klidu domova, možná bych se ani nedodívala, není to můj šálek kávy;-) Nicméně chvílema se zábava našla... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Spousta neotřelých nápadů (discokoule ze švábů byla super) a musím říct, že jsem se opravdu bavila. Nápad slibný, docela se ho podařilo i dobře zpracovat, ale mohlo to být ještě lepší, například Zach Galifianakis mohl alespoň trochu hrát. Vůbec veškeré neanimované postavy tu předvedly otřesné výkony, za které by se měly stydět. Kdyby nebylo toho, možná by film dosáhl i na 4*. Protože nápad že celý svět ovládne jeden malý krtek je opravdu nevídaný. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Slyšíme se? Slyším a rozumím! Jasně a zřetelně! Hlášení o stavu? Všechny komunikační systémy jsou online..... Špionážní úvod jako z Mission impossible, jen speciálně vycvičení agenti nejsou lidé, ale zvířata. HLODAVCI! Důležitý pro mě je, že dýchají pro akci, která má říz a solidní tempo. Dokonce ji občas zpestří sympatická hláška. Zvířecí. Nemá cenu zkoumat, jestli je jejich DNA z 98,7 procent shodné s lidským a jestli jejich mozek má 2 miliardy neuronů. Důležitý je jazykový dekodér a tedy to, že jim rozumíme. Transformeři dostali digitální kamarády a na to, že je zase uvidíme v akci, bych vsadil vycvičenýho švába! PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * P.S.: Ta 4* je za děti! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $150miliónovTržby USA $119,436,770Tržby Celosvetovo $292,810,686Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,189,471Tržby za predaj DVD v USA $57,050,129║ Ničím prekvapivá tuctová zvieracia tláchačka, ktorá našťastie nenudí a ponúkne slušnú trikovú stránku ale nič viac na vyše. /45%/ ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jen průměrně akční, příliš roztahané, 3D prakticky nevyužité a v případě, že si zajdete na dabing, tak také v naprosté většině jen odreciotavané, bez většího zápalu (s výjimkou Ivana Trojana). Jako nesporné plus shledávám v podstatě jen solidní automobilovou honičku, slušné triky a zajímavou finální pointu. Jinak ale nevidím jediný důvod, proč za tenhle Bruckheimerův produkt vyhazovat jakýkoliv větší obnos peněz... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama