Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (311)

kingik 

všechny recenze uživatele

Jednotka G-FORCE zasahuje aneb superinteligentní morčata a jeden krtek v akci. Lehce zábavné, třeskuté, svižné a místy nápadité, ale až neuvěřitelně infantilní. Obstojná zábava z produkční dílny Jerryho Bruckheimera. Ani jednou jsem se nezasmál, ale to neznamená, že by mě to nebavilo. Debutující Hoyt H.Yeatman Jr. si režijně vede docela dobře a zvládá v pohodě přechod z dialogových pasáží do akčních naprosto v pohodě, a to scénář zrovna dvakrát nenabízí hutnou akci (dialogů je nečekaně poměrně dost) a narážky nebo citace na slavné akční bijáky malé děti nepochopí, pro dospělého nejsou dostatečně úderně podané. Hudba Trevora Rabina není vůbec špatná a nenásilně se snaží o náznaky parodie, ale přesto je písničkový soundtrack daleko lepší (namátkou Lady Gaga, Black Eyed Peas nebo Flo-rida feat. Nelly Furtado). Po technické stránce se téhle taškařici nedá nic vytknout. Dospělého diváka to zaujme jen v určitých intencích a daleko lépe si snímek užijí menší děti. Ostatně, pro ně je snímek určen. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

A proč ne. Hlodavci krásně vykrádají a kopírují veškeré klišé současných akčních filmů a jde se na to koukat. Sice je většina vtipů založena právě na tom, že morče dělá to, co všichni ti Stathamové a spol , ale pro tentokrát jím to díky vymazlené (= sterilní ?) formě od strýčka Bruckheimera baštím. Příště chce ale už pořádný příběh. Takže suma sumárům naleštěná prázdná jednohubka za 70%. ()

Reklama

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Když jsem se poprvé doslechl o tomto filmu, řekl jsem si - a je to tady, Jerry definitivně zblbnul, zesenilněl a je konec. Dlouho jsem se bál na film podívat. Až dnes. Nevím, zda jsem byl v nějaké eufórii, ale bavil jsem se poměrně velmi dobře. Odmyslíte-li si fakt, že hlavní padouch obrátí během několika vteřin a že tak nějak po bruckheimerovsku vše dobře dopadne (a taky to, že Trevor Rabin vykrádá tu sebe, tu Hanse Zimmera), budete se docela bavit... I když chce to trochu regrese;) ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, být mi tak 5 - 8 let, tak bych z toho nadšením skákal do stropu a týden nespal a otravoval rodiče, aby mi koupili morče. Teď se jedná jen o povedený akční film pro děti. Nic víc, nic míň.. Klasických pár vtípků být ani nemusí, ale to už je produkce Jerryho Bruckheimera taková no:) 6/10 ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že som nevedel, že "morské prasiatka či škrečkovia či..." majú zhodnú DNA s človekom až na 98,7%, ale to je asi tak všetko zaujímavé čo tu padlo... inak pár hlášok, max. vykradačka rôznych hitov a u mňa osobne dosť trapné pocity vyvolané na úkor snímku... tak dík no. 3/10 nepobavil som sa... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Zach Galfianakis musel pro roli Bena přibrat několik kilo. Původně se uvažovalo o tom, že by maskéři herce "přifoukli", ovšem mnohem snazší bylo, aby herec jedl celé dny jen jídlo s cukrem apod. (fiLLthe3DD)
  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama