Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety malý George jako jediný přežil havárii letadla, které se zřítilo uprostřed africké džungle a při níž zahynuli i jeho rodiče. Dítě vychoval moudrý mluvící gorilí samec Op. George v džungli získal i další přátele - tukana Tookieho a slona Shepa. Dvacet let poklidného života minulo a nastává doba změn. Na jeho území se objevila půvabná cestovatelka Uršula Stanhopeová. Ta z touhy po dobrodružství opustila San Francisco a vydala se i s malou výpravou do afrického pralesa. Do stejných míst shodou okolností zamířil i její snoubenec, nesnesitelný Lyle Van de Groot, se dvěma dobrodruhy. Cíl jejich cesty je ale jiný, chtějí ulovit pověstnou bílou opici. George se do Uršuly, kterou zachrání před útokem lva, když její snoubenec zbaběle omdlí, okamžitě zamiluje. Uršula si po návratu domů postupně uvědomuje, že Lyla nemiluje, objektem jejích tužeb je George. Ten se vrací do Afriky, aby zachránil Opa, kterého unesli Lylovi kumpáni. Netrvá to však dlouho a objeví se tam nejen Uršula, která mezitím pochopila, že George opravdu miluje, ale také Lyle, s nímž bude muset George svést rozhodující bitvu. (TV Nova)

(více)

Recenze (236)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

George, kráľ džungle je podľa iných slabou komédiou pre deti, ale aj napriek tomu som ho videl asi 5x a ešte nikdy som to neoľutoval. Áno, je tu zopár dosť trápnych momentov, príbeh je o ničom, bla, bla, bla... Ale na tomto filme sa vždy dobre pobavím. Brendan Fraser je v úlohe Georga vtipne šarmantný (scéna pri koňoch je toho dôkazom), Thomas Haden Church hrá zlého trkvasa dokonale a navyše poteší "interaktívny" a vtipný rozprávač. Tie 4 hviezdičky sú dosť subjektívne, ale čert to ber! ()

svik 

všechny recenze uživatele

Naprosto povedený Tarzan. Brendan Fraser byl úžasný vždycky semi líbí ja hraje, ale tohle byla bomba smál jsem se ješte hodně dlouho potom. Ve spojení s vystrašenou Leslie Mann to byl koncert , který se nezapomíná. Poto ty dva pitomci , kterí vyváděli různé lumpárny tak ty mne taky dostali . No prostě ve spojení se všemi herci to byla podívaná pro celou rodinu a ještě víc.... ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak může někdo tuhle skvělou komedii považovat za průměrnou taškařici pro malé děti. Já se totiž bavil opravdu královsky, užíval jsem si Brendana Frasera v jeho osvědčené natvrdlé poloze a příběh plný bláznivých gagů mě vtáhl takovým způsobem, jak už se to dlouho nějaké nenáročné oddychovce nepovedlo. Jestli to tedy znamená, že jsem stále nedospěl, tak se s tím nějak smířím. Raději přijdu o trochu soudnosti, než abych se připravil o zážitek z této vynikající podívané:-) P.S: Ústřední soundtrack nemá chybu!! ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Šly jsme naslepo do kina a po deseti minutách bylo jasné, že nekoukáme na normální, ale totálně ujetou komedii se slušně namakaným Brendanem Fraserem,...nejdříve jsme jen zíraly a pak si to prostě užily, vypnuly mozek a smály se. A ústřední písnička mě dodnes nečekaně napadne ve zcela nečekaných chvílích a na zcela nečekaných místech.Takže lehká komedie o nahlouplém Tarzanoví s mluvící opicí, které dávám čtyři hvězdy. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Komediálnejšia a uletenejšia verzia klasického príbehu o Tarzanovi obohatená o nespočet abstraktných a nereálnych situácí, hovoriacich a prefíkaných zvierat či dementne sa tváriaceho Georgea. Zábavná záležitosť nad ktorej logikou a zmysluplnosťou si netreba lámať hlavu. Návod na sledovanie je takýto: 1. Vypnúť mozog. 2. Pustiť film. 3. Zabaviť sa. a pozor!! po 4. Nezabudnúť mozog znava zapnúť!!! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Marc Shaiman vyhrál televizní hudební cenu ASCAP v kategorii nejlepší hudba. (Terva)
  • Malé opičce, která hrála Georgeho (Brendan Fraser) mazlíčka, museli dát tvůrci kvůli nepřetržité erekci malé bikini z kůže. Ve filmu si jich je i možno všimnout. Uvedl to sám Brendan Fraser v pořadu Grahama Nortona. Na otázku: "Jak se mu pracovalo s opicí?" odpověděl: "Malej zm*d!" (ČSFD)

Reklama

Reklama