Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety malý George jako jediný přežil havárii letadla, které se zřítilo uprostřed africké džungle a při níž zahynuli i jeho rodiče. Dítě vychoval moudrý mluvící gorilí samec Op. George v džungli získal i další přátele - tukana Tookieho a slona Shepa. Dvacet let poklidného života minulo a nastává doba změn. Na jeho území se objevila půvabná cestovatelka Uršula Stanhopeová. Ta z touhy po dobrodružství opustila San Francisco a vydala se i s malou výpravou do afrického pralesa. Do stejných míst shodou okolností zamířil i její snoubenec, nesnesitelný Lyle Van de Groot, se dvěma dobrodruhy. Cíl jejich cesty je ale jiný, chtějí ulovit pověstnou bílou opici. George se do Uršuly, kterou zachrání před útokem lva, když její snoubenec zbaběle omdlí, okamžitě zamiluje. Uršula si po návratu domů postupně uvědomuje, že Lyla nemiluje, objektem jejích tužeb je George. Ten se vrací do Afriky, aby zachránil Opa, kterého unesli Lylovi kumpáni. Netrvá to však dlouho a objeví se tam nejen Uršula, která mezitím pochopila, že George opravdu miluje, ale také Lyle, s nímž bude muset George svést rozhodující bitvu. (TV Nova)

(více)

Recenze (237)

Matdodo 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie,tady si sedlo úplně všechno.Vtipnej Tarzan Brendan,naivní sympatická kráska (nádherná Leslie Mann) slizkej záporák,sečtělá opice a korunu tomu nasadí hláškující vypravěč.Je to dětsky naivní ale je to hlavně fakt zábavné což je u parodií základ,pobaví se celá rodina....Mám i Krále džungle 2 ,dodnes jsem ovšem nenašel odvahu si ho pustit, nechci si kazit dojem. ()

sidny 

všechny recenze uživatele

Tak tuhle komedii miluji i přes všechny její malé chybičky. Brendan svojí roli krále džungle hraje úchvatně a super inteligentní opičák je taky skvělý. nejvíce se mi na této komedii líbí jak je vše přehnané a parodizované, ale zárověň úplně skutečné. Prostě nejlepší komedie méjo mládí, která mi navždy přirostla k srdci. ()

Reklama

Sekero 

všechny recenze uživatele

George George George of the jungle Strong as he can be Ah watch out for that tree George George George of the jungle Lives a life that's free Ah watch out for that tree When he gets in scrapes When he makes his escapes With the help of his friend An ape named Ape Then away he'll schlep On his elephant Shep While Fella and Ursula Stay in step with George George George of the jungle Friend to you and me Ah watch out for that tree Watch out for that tree George George George of the Jungle Friend to you and me ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

"George, George, George from the jungle!" Zabijte mě, ale nemůžu jinak než 5*. Vždycky když se kouknu na Krále džungle, zas a opět se královsky bavím! Znám tenhle film už hodně dlouhou dobu, ale při každém dalším shlédnutí si člověk všimne nové hlášky nebo dalšího skrytého významu a smích se dostavuje znova a znova... Výborný Brendan Fraser, příjemná Leslie Mann, dále sečtělá mluvící opice, slon, který aportuje, kleptomanský tukan, sympatičtí zloduchové a jejich hádky s vypravěčem příběhu... ("Ty ses hádal s vypravěčem?" - "On si začal!" ) Film toho může nabídnout opravdu hodně, ovšem pokud ho neberete vážně. Prostě kravinka, která neurazí, naopak skvěle pobaví! :) ---> ("ÁááÁÁáááÁÁááá!!!" ) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoc, ale bavila jsem se. Místy dost trapné, ale většina scének a gagů mě dostávaly. Začátek byl originální, vtipný a zajímavý, chytlavý song k tomu....stále zní v hlavě....pozice vypravěče byla k nezaplacení aneb třiačtyřicet lián odsud....je skvělý, je hbitý, je v bezvědomí......zahučí úžasem. Řekl jsem zahučí.....po noci plné snů, dokonale učesaná se Uršula probudila......Thore ty ses hádal s vypravěčem? On si začal..... bongogram...atd....Takže ne dám tomu 3 a ne 2*. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Osobní trenér Brendana Frasera (George) pro tento film žaloval Frasera za to, že se o něm nezmínil v titulcích. Trenér případ nevyhrál. (veronikajel)

Reklama

Reklama