Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 1

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (237)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá hovnovina, která je úplně stejně hovnovská, jako ty dvě předchozí hovnoviny. Tahle sračka je určena pro takové ty děti o hodně mladší než puberťáky. Doufám, že nikdy nevznikne čtvrtý díl zasazený do doby třeba po 30 letech, jak to bývá škaredým zvykem. Samozřejmě dávám další jasný odpad, protože tahle sračka je naprosto čisté zlo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +potřetí se setkáváme se stejnými herci, ze kterých se stali hvězdy, moderní hudba, slušná choreografie, pěkné písničky -po dějové stránce jsem čekal přeci jen trošku víc, není tady žádná vypalovačka, která by smetla všechny ostatní/// Kde začít? Už mi není náct a přesto jsem se na tento film tešil jako na žádný jiný, který bude v nejbližší době v kině. Zašel jsem si na to s přáteli, kterým náct je a užil si to s nimi jako by mi bylo o 10 míň. A film rozhodně stojí za to. Alespoň mladším se bude líbit. Když bych měl být přísný a srovnával to s letos viděným muzikálem Mamma Mia, tak jediné v čem je tento film lepší je jeho choreografie. Ta je zdařilá, má náboj a neomezuje se na pár postav. V ostatním (herci, výprava) a potom převážně v samotných písničkách nemůže Muzikál 3 písničkám od ABBY konkurovat. Přesto si i tato hudba svoje příznivce najde (třeba mě se poslouchá dobře) a možná za pár let pro součastnou mladou generaci zkultovní. Na závěr, řeknu, že to bylo trošičku uječenější a hodně hlasité. Navíc dvojka přinesla zhruba 3 songy, které si pamatuji dodneška. To ovšem nic nemění na tom, že MZS3 je parádní hudební a filmový zážitek./// Celkem 71%/// ()

Reklama

Haluzz 

všechny recenze uživatele

Digitální blesky! Zac Efron! Jahody v čokoládě! Digitální míče! Rozervanost Efronova charakteru dává třetímu, nejúžasnějšímu dílu série High School Musical tu pravdou hloubku, kterou diváci očekávali a také ji dostali. Všichni herci ze sebe pod vedením Kennyho Ortegy vydávají to nejlepší( jak visuálně, tak co se písní týče) , jejich charaktery to činí ještě živějšími, ještě sevřenějšími strhujícím příběhem. Tahle show má prostě všechno, co má mít !! ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Do tretice všetko dobré. Oproti predošlým dielom snáď ešte znásobená zámerná gýčovitosť ma v začiatkoch takmer vyľakala, cesta k hrdinom mi však netrvala dlho a po chvíli som znova vpadol do bezstarostnej atmosféry East High. Spomienky na školské časy ešte zjavne nestihli vyblednúť a hoci High school musical 3: Senior Year neponúka viac ako len typicky americky skreslený pohľad pre násťročných, isté naivné čaro sa mu upierať nedá. Body navyše však berie až za nečakane výbornú choreografiu hudobných čísel popri ktorej oveľa ambicióznejšia Mamma Mia iba bledne závisťou, o predošlých dieloch stredoškolskej ságy ani nehovoriac. S tým čo ľudí na tejto značke z rôznych dôvodov uráža, problém skrátka nemám a keď vidím ako je bez ohľadu na skutočné kvality z princípu zatracovaná, veľmi rád jej v hodnotení prihodím. Ak divák aspoň čiastočne akceptuje samotný koncept, na povrch vyplávajú aj klady, ktoré predtým vidieť nemusel. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Juchůůůůůůů, jéééééééééé, yummyyyyyyy, mlask. Cukrkandlová podívaná aneb svět se dočista zbláznil a já taky (pozn. nutná lékařská hospitalizace). High School Musical 3 trumfl Speed Racera snad ve všech bodech. Veselé barvičky, kam se podíváš, zběsilé tempo, pohyblivé kulisy, naivní dialogy, které jsou dotáhnuty až do těch nejzběsilejších zatáček, metrosexuálové na každém rohu, sexy nožky Vanessy Hudgens a revoluční CGI efekty takhle skvěle vyrenderované basketbalové míče uvidíte totiž jen tady. Vynikající předvánoční výplach organismu, který by měl podstoupit snad úplně každý. Prozatím 6,5/10. Druhá projekce ukáže. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Oba předchozí filmy už na celém světě vidělo více než 250 milionů diváků a byly přeloženy do 24 jazyků. (adams89)
  • Zac Efron (Troy) a Vannesa Hudgens (Gabriela), ktorí spolu vo všetkých troch muzikáloch tvorili pár, chodili spolu niekoľko rokov i v súkromí. (Cherry_Bomb)
  • S výdělkem 42 milionů dolarů v amerických kinech za první víkend jde o nejvýdělečnější opening muzikálu vůbec. Touto částkou převzal královskou korunu jinému muzikálu uvedenému do kin v roce 2008, Mamma Mia!. (POMO)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama