Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 2

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (238)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Díl od dílu je horší a horší, přesně tahle trilogie je důkazem toho, že se pokračování většinou vůbec nevyplatí. Žádná píseň ve filmu mě neoslovila, příběh je nuda a nic už mojí pozornost neupoutalo. Na konci jsem si říkala: Konečně odmaturovali a bude konec. Jen ať neudělají Muzikál z vysoké, to už bych se asi zastřelila. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +potřetí se setkáváme se stejnými herci, ze kterých se stali hvězdy, moderní hudba, slušná choreografie, pěkné písničky -po dějové stránce jsem čekal přeci jen trošku víc, není tady žádná vypalovačka, která by smetla všechny ostatní/// Kde začít? Už mi není náct a přesto jsem se na tento film tešil jako na žádný jiný, který bude v nejbližší době v kině. Zašel jsem si na to s přáteli, kterým náct je a užil si to s nimi jako by mi bylo o 10 míň. A film rozhodně stojí za to. Alespoň mladším se bude líbit. Když bych měl být přísný a srovnával to s letos viděným muzikálem Mamma Mia, tak jediné v čem je tento film lepší je jeho choreografie. Ta je zdařilá, má náboj a neomezuje se na pár postav. V ostatním (herci, výprava) a potom převážně v samotných písničkách nemůže Muzikál 3 písničkám od ABBY konkurovat. Přesto si i tato hudba svoje příznivce najde (třeba mě se poslouchá dobře) a možná za pár let pro součastnou mladou generaci zkultovní. Na závěr, řeknu, že to bylo trošičku uječenější a hodně hlasité. Navíc dvojka přinesla zhruba 3 songy, které si pamatuji dodneška. To ovšem nic nemění na tom, že MZS3 je parádní hudební a filmový zážitek./// Celkem 71%/// ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší díl téhle zvláštní středoškolské série. Kupodivu většina nejblbějších momentů přišla v prvních deseti minutách, pak si buď můj mozek zvykl, nebo se HSM dokázalo odprostit od scén typu "celá basketbalová hala je ticho, zatímco Troy a Gabrielle ozáření reflektory zpívají svůj duet". A co je ještě divnější, některé taneční scény jako "Boys Are Back" a "I Want It All" měly zajímavou a podařenou choreografii. Nemožné? Představte si, že ani tohle ještě není všechno. V jedné části filmu se totiž objevila i citace z Kmotra II. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

V Americe byl Muzikal ze střední celkem úspěšný. U nás bohužel ne. Tvůrci se rozhodli, že po velmi povedené dvojce natočí třetí díl a nasadí ho do kin. Myslím, že to byl dobrý nápad a že jim to nějaký ten dolar vynese. Na to, že jde o třetí díl, tak je stále na co se koukat. Děj sice zůstava stále stejný. Opět přípravy na nějaké vystoupení obohacené dobrými pisničkami, které mají dobré melodie. Tentokrát však něco ubylo. Ubyla nám nechutná přeslazenost. Jinak všechno při starém a to i ta sladká dvojce Zac Efron (ty chlupy v podpažďí jsou fakt nechutné) a nádherná Vannessa Anne Hudgens. Celkově je Muzikál ze střední hloupoučká a naivní blbůstka, ale mně se to libí. Je to velmi sypatický film, který si zase na moc nehraje a přesto má co nabídnout. Za rok 2008 byli v kinech dva muzikály. Příšerná Mamma Mia! a tento sníkem. High School Musical vyhrává nad Mamma Mia! na plné čáře. Jsem zvědavý, zda-li vznikne další díl, i kdž vzhledem k zakončení trojky si myslím, že žádné pokračování nebude. A je to docela škoda, protože já bych další díl asi i bral. Výborná zábava!!! ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Značně lepší od předchozích TV filmečků, je vidět, že je tam napěchováno daleko více peněz a všichni zúčastnění dospívají (nejvíce je proměna asi vidět na Olesye Rulin a.k.a. Kelsi, která dostala i nějaký prostor na zpívání. Vanessa Hudgens je opět okouzlující, ale tontokráte jí padne velice krátká sukénka. Zac je opět borec, ale jeho sólovka ve škole už nebyla tak velmi směšná jako ta předcházející na golfovém hřišti. Celkově se zvedla úroveň choreografie písní ("I Want it All" a "The Boys Are Back" byli naprosto senzační). A i dějově to bylo na vyšší úrovni. (Jednička pro mě byli 3* jen čistě guilty pleasure, ale toto je má imho velmi zaslouženě) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Na rozdíl od "jedničky", kde ho částečně daboval Andrew Seeley, si téměř všechny písně v "trojce" zazpíval Zac Efron sám. (adams89)
  • Oba předchozí filmy už na celém světě vidělo více než 250 milionů diváků a byly přeloženy do 24 jazyků. (adams89)
  • Zac Efron (Troy) a Vannesa Hudgens (Gabriela), ktorí spolu vo všetkých troch muzikáloch tvorili pár, chodili spolu niekoľko rokov i v súkromí. (Cherry_Bomb)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama