Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (871)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tento film zcela dostál svému názvu. A dokonce jej i o "nějaké" to množství elektrických výbojů převýšil. Crank 2 je ultra hyper dynamicky adrenalinová ulítlá šílenost. Děj doslova jiskří od začátku do konce a za pomoci "zfetované" kamery přispívá k nezastavitelném tempu. Páni režiséři si zřejmě frčí na nějaké hodně stimulující droze, Jason Statham se nejspíš zbláznil, hází do sebe jeden elektrošok za druhým a Amy Smart s ním provozuje "hardcore porno" uprostřed dostihové dráhy, před tribunou plnou výskajících diváků, kteří byli jejich výstupem nadšeni. Aneb "Chev Chelios: Animal Trainer High Voltage - Do me in the middle of wild horses.":) A nechápu, kde se v tomto ujetém, bizarním nářezu vzal Chester Bennington:) "Na kolena, synu", "Ty jsi ten nejzvrácenější zmrd, co dostal jinýho zvrácenýho zmrda." ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

"Cheve, prosím tě, v lednici máš chleba namazanej Flórou (na to tvoje srdíčko, vždyť víš!) a k večeři si vem něco lehčího, víš přece, že se vždycky po tučným zadejcháš. Na zejtřek máš objednanýho kardiochirurga, tak neběhej a hlavně se zase nerochni v těch připitomělých stereo- věžích. Vždycky dostaneš ránu a nechceš přece, aby doktor našel nějaký nesrovnalosti. Jo a volali Neveldine a Taylor, prej nějací klucí od filmu. Chtějí něco o tobě natočit. Nějakej adrenalinovej film. Já jim ale řekla, že seš furt doma a nějakej adrenalin si neviděl ani z rchlíku. No ne? Na poště máš ještě doporučenej dopis od nějaký skupiny...Linkin Park? Asi tak nějak si říkaj. Tak se měj. Pac a pusu, máma. P.S. vynes smetí!" ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tentokrát až do úplného absurdna...a to mám rád :) Akce, krev, děvky, dudy, řezání bradavek a prostřelené silikony (při téhle scéně opustil párek důchodců kino). Statham je namakanější a ostřejší, než v jedničce...a vlastně je ještě odolnější, ale koho by to překvapilo, no že jo? Jo a co za zvrhlého zmrda může u sebe pořád nosit TAKOVOU VĚC?! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Drsné a miestami až neprehryznuteľné adrenalínové šialenstvo určené výsostne pre mužskú stranu obecenstva. Pokračovanie zbesilej jazdy spred troch rokov nezostalo svojim priaznivcom nič dlžné, práve naopak, dvojka Neveldine/Taylor uštedrila snáď ešte lepšiu popcornovú zábavu, plnú neskutočných scén a originálnych nápadov, ktorých sled miestami až vyrážal dych. Niekedy by som povedal, že by nebolo odveci trošku skrotiť toto maniacke dobrodružstvo, ale nakoniec prišiel záver a ja som si povedal. že ho chcem aj do trojky. 80%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem. Režisér si zoufale snažil najít jiný důvod proč má být hlavní hrdina neustále v pohybu a bohužel už mi to do příběhu tolik nezapadá. Navíc se zde skoro všechno opakuje a přijde mi, že se koukám na ten samý film jen s drobnými úpravami. Klady: hraje zde Chester Bennington ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu si také zahráli: frontman kapely Linkin Park Chester Bennington, frontman skupiny Tool Maynard James Keenan, zakladatel kapely Nine Inch Nails Danny Lohner či zápasník UFC Keith Jardine. (IDžOR)
  • Vzniklo na 300 hodin digitálního záznamu. (Karlos80)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama