Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (871)

genetique 

všechny recenze uživatele

Drsné a miestami až neprehryznuteľné adrenalínové šialenstvo určené výsostne pre mužskú stranu obecenstva. Pokračovanie zbesilej jazdy spred troch rokov nezostalo svojim priaznivcom nič dlžné, práve naopak, dvojka Neveldine/Taylor uštedrila snáď ešte lepšiu popcornovú zábavu, plnú neskutočných scén a originálnych nápadov, ktorých sled miestami až vyrážal dych. Niekedy by som povedal, že by nebolo odveci trošku skrotiť toto maniacke dobrodružstvo, ale nakoniec prišiel záver a ja som si povedal. že ho chcem aj do trojky. 80%. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Podobné slepé střevo prvního dílu jako v podobě Casino Royale a Quantum of Solace. Zatímco ale Quantum by sice bez Casina nedávalo moc smysl, no aspoň si to vynahradilo v slušné popkornové akci a sexy Olze Kurylenko, druhý Crank nabízí jen zmatenou spleť nevýrazných over the top scén a od minula pěkně vyžilou Amy Smart. Doufám, že u Gamera se Neveldine s Taylorem budou trochu krotit a vzpomenou si na tu výživnou dávku talentu, kterou zapomněli někde v prvním dílu. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No ale kurva, ultimatni super naklad, takovou mega rezbu jsem teda necekal. Film navaze tam, kde prvni dil skoncil a od zacatku do konce to je nehorazna brutalni jizda, kde se neustale nekdo s nekym honi, rube a nebo strili a neni tu ani chvilka na vydechnuti, i kdyz nektery momenty jsou prijemne odlehceny a brany s nadhledem. To navic podporeny neskutecne zbesilou, ale zaroven prehlednou kamerou, ktera na me sice ze zacatku pusobila jak z Jackass, ale za chvily jsem si na ni zvyknul a dodavala filmu takovej syrovej nadech a paradni hudbou. No a Statham, takle vostryho jsem ho fakt jeste nevidel, neskutecne nasranej, hazi jednu hlasku za druhou a odrovna takovejch zmrdu (mimochodem samy naprosto libovy drzky), ze by to vystacilo na deset filmu. Amy Smart si z blby blondyny polepsila, je tady super sexy, misty taky pekne nasrana a to co predvede s Stathamem na zavodisti nema chybu. Snad nejvostrejsi Stathamovo film, kterej me totalne odrovnal a klidne bych si dal jeste dalsi dil. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsou to tak tři hodiny, co jsem to dokoukal a já si za boha nemůžu vzpomenout co v tom filmu vlastně bylo. A to je, si myslím, docela špatně. :-) __ Statham, jak s oblibou říkám, je člověk, který dokáže dělat salta s třemi vruty v autě a ještě k tomu popíjet kolu a dávat si koblih. To je sice fajn, ale pokud dostane prostor jen jako vylízaná mlátička, je to škoda. Opakuje se co v jedničce, Chev musí zase a zase sám sebe dobíjet, aby nám neumřel, takže naprostá vykrádačka plus pár rádoby ultracoolových scén s filtrem na kameře. A to je dost málo! ()

imf 

všechny recenze uživatele

Chev Chelios se rozeběhnul tak rychle, že vlastně začal couvat. Neveldine a Taylor se definitivně utrhli ze řetězu a na svém pískovišti šermují levnými digikamerami a nápady tak šílenými, že i ten Statham musel občas pochybovat o jejich duševní vyrovnanosti. Možná z toho bude za pár let umění, ale tahle příliš rychlá a zběsilá substance disponuje tak vysokým napětím, že by to s vámi mohlo seknout. Absurdita je k snídani, obědu i večeři, za rohem vždycky čeká něco šokujícího a do toho div nerapuje k nepoznání namaskovaný David Carradine. Pod vlivem pleasure, za střízliva definitivně guilty. Pořád ještě nevím, co si o tom myslet, ale mám pocit, že na druhý vstup do stejné řeky téhle filmařské dvojce pořádně nateklo do bot. Ještě že je Chev nesmrtelný a může to ve trojce napravit. Jen doufám, že se vrátí ke kořenům a nebude chtít trumfnout tohle, protože v tom případě by se ke vstupenkám do kina musely rovnou rozdávat tabletky. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Na rozdiel od kino verzie sa tento film objavil na DVD and Blu-ray nosičoch aj s číslovkou v názve: Crank 2: High Voltage. (beso74)
  • Amy Smart (Eve) si už v roku 1997 zahrala vo filme s identickým názvom, ako má toto pokračovanie - High Voltage (Hra s ďáblem). (beso74)
  • Tvůrcům během prací na předchozím snímku Zastav a nepřežiješ (2006) nevyhovovaly drahé digitální kamery. S požadavkem na maximální svobodu pohybu tak tentokrát použili běžně dostupné malé HD kamery od Canonu (poloprofesionální XH-A1 a amatérskou HF 10), s nimiž se pohybovali v těsné blízkosti akce. Efektivitu ještě vystupňovali použitím držáků, umožňujících hladkou manipulaci, a natáčením na kolečkových bruslích... což mělo na následek desítky zničených kamer. (vilusinska)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama