Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (151)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance o velkolepé fantasy, která se zasekla na nepřehledné a zběsilé animaci postav, které vůbec neladí s krásně udělanými draky a především fenomenálními prostředími. A také na mytologii, která je kouzelná a má docela dost silný "japonský" potenciál, ale postrádá logiku a nedává smysl.... Fajn hudba. ()

Bezmenny 

všechny recenze uživatele

Beriem do úvahy, že to vyšlo skôr ako "How to train your dragon?" a preto nebudem až tak kritický. Páčila sa mi hlavná postava a aj to, že mala zmysel pre spravodlivosť. Ale na môj vkus to bolo príliš ukecané a rozvláčne. Záverečný dráčik bol pekný, ale zabiť ho ihlicami.... ach jaj. Aspoňže som pritom nezaspal... ()

Reklama

Naby 

všechny recenze uživatele

Výborný příběh, který mě zaujal především tím, jak zde netradičně ukazují fyzikální jevy, rozhodně jinak než je běžné. Některé scény jsou taky výborně vymyšlené, přesně jako drak skládající se z malých netopýrů. Výborná atmosféra a parádní efekty dodávají celému filmu zajímavý nádech a perfektní atmosféru. Bez titulků před filmem a za filmem to má něco málo přes hodinu. Výborný výsledek stojí za 4,4* = 4* ;-). PS: Určitě jde o pohádku, ale nevím, jestli by to pro děti nebylo příliš strašidelné. Jinak než animací by se něco tak perfektně vymyšleného nedalo udělat, už jenom kvůli těm zákonům fyziky a dalším efektům. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Jsou tu draci! Budou rychlý prachy! 2 draci + noční přirážka to dělá….“ Zajímavá animace, zajímavý svět prazvláštních draků, několik bezva nápadů a povedená trojice lovců. Nebo je to jen skupinka šašků? Akce, která hlavně díky hudbě K. Badelta chytá i pro dospěláka zábavný rozměr. Tohle dětem určitě bude stačit ke štěstí. Alespoň můj synátor by si přál pokračování! Takže za něj rozhodně *****. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Dojem z pohádky by se dal rozdělit na dvě části. První jsou scenérie a animace jako celek. Ty jsou fakt suprové. Pojetí krajiny, která se rozpadá a odlomené části volně plynou prostorem, to je opravdu zajímavý nápad. Tohle se tvůrcům povedlo, vizuální stránka je fakt skvělá. Jenže aby to mohlo dobře fungovat jako celek, musel byt to celé spojovat příběh. To je ta druhá část, která se zas až tak moc nepovedla. Příběh je jakoby narychlo upletený jehlicemi, kterými hlavní hrdina plete ve volném čase. A toho času má docela hodně, protože se stejně nic moc neděje. Kdosi to už tady v komentářích napsal a nezbývá než souhlasit - mohla to být krásná adventura, ale jako pohádka je to slabší průměr ... ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama