Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (151)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Může být něco horšího u animáku než mizerný příběh, nic moc animace a nepříliš zajímavé(sympatické) postavy??..Těžko Ale ať jen nekritizuju, scénka ve které Lian-Chua (ten silák, co rád plete a chtěl by mít farmu a chovat na ní ovečky) zachránil Zoe před povedenými „elektrickými“ dráčky byla opravdu vyvedená, ucházející byli i ostatní draci („netopýří“ drak, drak „kostra“) když už nic, byli alespoň originální.. A rozhodně povedená byla hudba. Co mi na Lovcích draků vadilo nejvíce, že jsem si připadal, že než film sleduju počítačovou hru(animace mi vážně nesedla). Tento animák nikomu nedoporučím, ale ani od něj nikoho neodradím, člověk si na něj musí názor udělat sám.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No trošku mě to zklamalo, čekal jsem originální(dostal jsem), zábavnou(no moc jsem nedostal) a příjemnou(heh) pohádku se sympatickými(trochu jsem uklouzl) postavami. Bohužel dostal jsem průměrnou rádoby pohádku která mě vůbec nebrala. Ale pár scén mě fakt pobavilo a byly příjemné, ale příště prosím tvůrci udělejte něco více zábavného. ()

Reklama

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Tenhle film určitě zapůsobí. Ale jinak, než tvůrci zamýšleli. A to velmi antikoncepčně. Hlavní malá hrdinka je nesnesitelně otravný fracek, takového mít doma, tak si to hodim. Představa, že za to v kině utratím spoustu peněz s celou rodinou a následné pořízení filmu na dvd a jeho opětovné sledování je plíživě mučivá a určitě vede k myšlence vlastní kastrace. Asi jsem nepochopil, ten jejich speciální svět. Naanimovaný je hezky, ale když už si dali záležet s okolím, proč tak blbě udělali postavy. Jsou jako postavičky z dílny Hanna-Barbera před třiceti lety, akorát hozené do 3D. A že je to všechno tupé klišé, je už jen bonus navíc. ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Ne až tak strašnej animák. Postava Gwizda mně sice strašně iritovala, ale vyvažovala to spousta jiných fajn věcí. Postava Lian-Chua, tryskoví prasodraci, električtí draci a ten fakt krásnej fantastickej svět. No a taky nesmím opomenout finálního kostěnýho bosse a super hudbu Klause Badelta. Dávám tři z pěti lítajících bílých králíčků. ()

Joneleth 

všechny recenze uživatele

Na tomhle dílku vlastně není vůbec nic, co by vás mělo donutit jít kvůli tomu do kina. Jednoduchý lineární příběh o cestě odněkud někam (Konec světa, jak jinak...), na kterou se vydává genderově i rasově vybalancovaná skupinka postaviček. Až potud hodnocení 1/10, které nevylepší ani vtípky, které by se na prstech jedné ruky daly spočítat. Jenže úžasná hudba mistra Badelta a opravdu hodně pěkná stylizace celého fantasktního světa Lovců draků ten konečný obrázek trochu vylepší. A za závěrečného Bosse ještě * navíc. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama