Reklama

Reklama

Vědec Rick Marshall se proslavil televizní debatou s ostříleným moderátorem Mattem Lauerem, ve které byl totálně zesměšněn před celým vědeckým i nevědeckým světem. Jeho bývalá studentka a obdivovatelka Holly mu říká, že pro ni byl vždy vzorem a že jeho kontroverzní teorie kombinující časoprostor a paleontologii ji inspirovala k tomu, že studuje paleontologii. Ukáže mu i zkamenělinu, na které dr. Marshall pozná svůj zapalovač, který byl zašlápnutý dinosauří tlapou. Má také náhrdelník s křišťálovým jehlanem, který vylučuje silnou energii trachyonu. Holly doktora přesvědčí, aby dokončil svůj trachyonový zesilovač a aby spolu zašli do jeskyně, kde fosilie našla. Když tam přijdou, trachyonový zesilovač se aktivuje a způsobí, že se oba i s jeskynním průvodcem dostanou do vodního víru a poté se ocitnou v úplně jiném časoprostoru. Seznámí se tam s opičím mužem, který jim v novém světě pomáhá přežít. Podaří se trojici najít stroj času, který je dokáže vrátit do současnosti? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (340)

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je, pardon ze to slovo, strašná píčovina. Skutečně tak velká, pardon ze to slovo, píčovina, že je nakonec až slušně zábavnej a člověka udrží v pozornosti po celou dobu, protože očekává, co autoři vymyslí. Pořád jsem si říkal, že další scéna už větší, pardon ze to slovo, píčovina než ta předešlá být nemůže. Ale věztě, že skoro vždycky byla. PS: Úroveň komentáře odpovídá úrovni filmu. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Taková vcelku originální a svým způsobem roztomilá ptákovinka ... vlastně spíš pterodaktylovinka (s ohledem na prostředí, v němž se podstatná část děje odehrává). Její potenciál je zcela zjevně - a zcela zbytečně - z větší části promrhaný díky ledabylému, poloamatérsky vyhlížejícímu zpracování. Leč nemohu neocenit aktivní přístup a nezištnou spolupráci všech zúčastněných (včetně impozantního Tyrannosaura Rexe, pochopitelně) - kromě toho celková kompozice příběhu i konečný výsledek tak nějak odpovídá naturelu hlavního hrdiny, takže nakonec ... pohodové 3* ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se ubránit podobnosti s Caveman, kde zaperlil podobným způsobem Ringo Starr. Celá Země ztracených se nese v duchu parodie. Ale neptejte se mě kterých filmů. Je to podivná směsice dobrých a trapných nápadů, slušných a příšerných triků a řízeného paherectví, které staví na jednoduchém scénáři. A přesto je to vcelku sympatické a zábavné. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Absolutně nevtipná "komedie", ve které se nás Will Ferrel opět pokouší zabít svými rádoby vtipnými dialogy o ničem. A režiséra Silberlinga přitom zavřel asi někam do skříně. Jestli ne, tak docela smutný, že člověk, který stál za vypravěčsky velmi svěží Řadou nešťastných příhod natočil tento film bez jedinýho nápadu, spádu nebo alespoň využití toho světo okolo. Někdy mi přišlo, že ani ty scény na sebe moc logicky nenavazujou. Jedinej kdo to aspoň trochu zachraňuje je celkem slušnej Danny McBride a celkem slušný triky. To je ale po čertech málo a chvilkama jsem dokopával k tomu, abych to vůbec dokoukal.20% ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tomhle filmu nehrálo ústřední trio známé tváře, tak bych si myslel, že jde o amatérský film. Ovšem nejde. Vím, že brát takové filmy vážně se nemá, je to komedie. Ale u téhle jde opravdu všechno stranou a kromě zpustošeného města nechápu, na co byl vyplácán ten honosný rozpočet, když se nakonec dostanou k věci šašci převlečení za nějaké trapné zrůdičky. Pardon, ale tohle není to, co by mělo někomu pomoci z nudy. Tohle je ztráta času! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Hvězdy původního seriálu ze sedmdesátých let, Kathy Coleman a Wesley Eure, si ve filmu zahrály camea, která se ale nedostala do finální verze filmu. (CrypzzXD)
  • Původní rating byl R, ale po sestřihu se film dočkal mírnějšího PG-13. (HellFire)

Související novinky

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (více)

Reklama

Reklama