Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

necisty 

všechny recenze uživatele

No, sranda to byla, ti trapáci se od posledně naučili trošku hrát, ubylo nechutností, nebo na ně aspoň nešlo vidět, přibylo opravdu moc krásných pohledů na ženské obnažené těla a ... to je myslím vše. Dal bych tomu slabé 4, kdyby se to nejmenovalo American Pie. Za tohle vyžírání kvalitní značky uděluji trest ve výši odnětí jedné hvězdičky po dobu ... navždy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se tak o klasické gagy, které jsou na sebe vršené, a čím víc se u nich chlastá a řve, tím lépe. Jediné, v čem snímek vyniká, to je počet obnažených ňader a jejich různých tvarů. Chlap si to užije. A to je vše. Nápaditost nulová, hraje se na debilitu. Ale od "American Pie Presents" nemůžete čekat nic jiného. Vezou se na úspěšné značce a míří rovnou na video. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/07/prci-prci-prcicky-spolek-beta-2007-40.html ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Již 6. díl “prciček“. Na původní trilogii to samozřejmě nemá, ale z nové trilogie je to jednoznačně nejlepší kousek koláče! Příběh je takový chabější, ale herecké výkony se oproti minulému dílu dost zlepšily a většina fórků je už zase spíše vtipných než trapných. Navíc Řecká olympiáda je solidní blbůstka! Nejlepší herec je tady samozřejmě Eugene Levy, ale Stiflerové a jejich kamarádi taky nejsou špatní. Jsou to tedy silné 2 hvězdy, nicméně už bych se nejraději podíval na pořádné prcičky než na tuto náhražku! ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ultimátní guilty pleasure, které postrádá jakoukoliv, opakuji JAKOUKOLIV myšlenku kromě vypouštění nepřirozeně velkého množství tělních tekutin, provozování nekončícího sexu a ukazování zatraceně žhavých a povolných slečen v tom nejlepším věku. Je to imbecilní a zavání to totální zhovadilostí, ale co... bijte si mě, protestujte, třeba tomu dávejte odpad, já dám smířlivou jednu hvězdu za pár slušných fórků, Davea Maula, parkour honičku s prasetem a... a spoustu dalších věcí, které jsou tak guilty, až se vážně stydím, že jsem si je na sto procent užil. P.S. Na kalbu se stejně naladěnými přáteli imho ideální. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jak tak člověk stárne začíná svět chápat trošku jinak a na tomhle filmu se to celkem hezky vysvětluje. To co vám přijde vtipné ve 14 budete za pár let považovat za ubohé a trapné, proto je dost důležité, kdy se na tento film díváte. Jinak se jedná o velmi podobný film těm předchozím. Je vybudován zase na nějakém velmi jednoduchém příběhu a nenabízí o nic míň a ani o nic víc než filmy předchozí. * ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • Eugene Levy (Noah Levenstein) je jediný herec, který se objevil ve všech dosavadních dílech této filmové série. (TheSantiago)
  • Film sa natáčal v Toronte, v Pinewood Studios. Niektoré scény boli natáčané v striptízovom klube v Toronte. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama