Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

hippyman 

všechny recenze uživatele

spoiler alert: konání potřeby do nádržky na splachování, zvracení pod tlakem několika atmosfér, řecká ruleta s koňským semenem... no, už jsem viděl japnější podívanou... ale kam nemůže scénář, nastrčí ženskou... takže se je celou dobu celkem na co koukat... ;-) 30% ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Už Wedding nemělo ty správné "koule", bohužel Beta house... co vlastně? Filmu chybí dějová linie, ústřední charakter a smysl pro krásu. Ovšem, všechny modelky jsou šíleně sexy, ale filmu chybí kráska nejen fyzická, ale i duševní. Plnění úkolů uchazeči o členství je nemastné-neslané, v podstatě jen škrtají tabuli a divák si má akci domyslet. Další je Řecká Olympiáda, bohužel i když dobře zpracovaná, bez charakterů, kterým by divák fandil, ztrácí napětí a všichni stejně víme, jak nakonec dopadne. Nemůžu říct, že je pro mě American Pie: Beta House přímo zklamáním, ale taktéž není tím pravým Jablkovým koláčem jako první dva díly. ()

Reklama

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, co to je? American pie? To těžko. Dyť tohle je akorát trapný porno, kde místo herců hraje banda kreténů (až na Eugena Levyho, kterej je fakt náhulovej, ale je tam jen na chvilku a navíc jeho postava totálně ztratila tvář). Prvních 40 minut se ve filmu nic neděje, akorát tam všichni píchaj, nebo mluvěj o píchání, nebo tam probíhaj nahý kundice (A za to přidávám symbolickou půlhvězdu ). Ani jsem už nějak nesledoval, jak to pokračovalo, protože jsem to celý proklikal kvůli dementnímu scénáři a debilním hereckým výkonům. A já už se taknějak smířil s tím, že praví Prcíři končej trojkou. Takže jestli se chcete nějak odreagovat, tak si pusťte libovolnej z původní trilogie, protože každej z nich je proti tomuhle na Oskara. ()

Silence 

všechny recenze uživatele

Suverénní jednohvězdičkový film chrlící na nebohého diváka v mnoha záběrech naprosto všechny tělní tekutiny... tedy, všechny kromě krve. Je to neskonale pitomé, hloupé, imbecilní, nechutné... ale také tak neuvěřitelně zvráceně zábavné! Ani se nějak nestydím, že mi Beta House přirostl k srdci, jako ztřeštěná guilty pleasure s několika výbornými hláškami a odkazy a s hustotou nahých těl na centimetr filmového pásu tak velkou, že umístění vysoko v tématicky zaměřených žebříčcích je jistotou... P.S.: Nepodceňujte šprty! :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. Don't Fight The Feelin 2. Luv T'Day 3. Won More Time 4. Ladies In The Club (What Chu Wanna Do) 5. Cue The Sun 6. Get Them Hands High 7. Rocky Road 8. Candy 9. Everythign Is Gonna Be Ok 10. Drive Me Crazy 11. Inside Outside 12. I Ain't Goin' Nowhere 13. Fur Elise 14. Find Out 15. Call Me Irresponsible 16. Girls 17. Sábado En La Noche 18. Give Me More ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)
  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama