Reklama

Reklama

Někdo tam dole mě má rád

  • USA Someone Down There Likes Me (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Silně věřící Oto (Martin Frajt) přijde následkem přepadení o možnost pohybu, je upoután na vozík a jediným způsobem komunikace s okolím jsou jeho oči. Když se navíc stane nemohoucím svědkem znásilnění a vraždy své ženy a dcery, prosí v duchu Boha o odplatu. Ten se však neozývá. Oto se tedy obrátí na druhou stranu. Za pomocí zástupce strany temna vykoná nelítostnou krvavou pomstu a zároveň poznává nejtemnější stránky lidské duše… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento film rozhodně nebude patřit mezi moje oblíbené a dává mi dost velkou práci rozhodnout o jeho hodnocení. Odpad to pro mne určitě není, protože jsem na něm našel několik světlých chvilek, ale žádná bomba taky ne. Režisér Vojkůvka v sobě určitý potenciál má, ale bude muset na sobě pořádně zamakat. Sprostě nadávat umí to nám ukázal, teď ještě aby natočil něco s pořádnou myšlenkou. Dám filmu hodnocení 2 a to jen proto, že jde o českou produkci, kterou já osobně sice moc nemusím, ale našel jsem několik světlejších chvilek. Možná jsem jen nepochopil režisérovu myšlenku, ale kromě pěkných hereček, dvou krvavých scén a zjištění, že i sám ďábel má rád Radegast mě prostě nic nezaujalo a já tu myšlenku prostě nenašel. Když budu chtít slyšet přehlídku sprostých slov, tak si raději pustím Dědictví. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Byla to celkem blbost(a otrava koukat až do konce) ale dalo se to. Nejhorší jsou jednoznačně herci, něco tak děsně zahraného jsem ještě neviděl, hlavně ten fousatej Faust, ďábel či co to bylo, byl naprosto úděsnej to je chlastání piva to bylo uděsný. A o moc lepší nebyly ani ostatní. Režie je pomerně zdařilá, ale na 120 minut je to moc dlouhý na takový film. Nejlepší byly gore scény ty byly fakt orgasmunosné, povedly se moc. 40%. ()

Reklama

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Hluboký a oduševnělý zážitek srovnatelný se sledováním onanujícího tlouštíka za lískovým keřem. Onu křovinovou adventuru jsem ještě neviděl, tento dvouhodinový výstřik trapnosti bohužel ano. Levné triky či amatérské výkony účastníků natáčení jsem očekával, nikoliv však takovou přehlídku nanicovaté samoúčelné řezničiny okořeněné dětskou filozofií patrně lehce mentálně odlišného myslitele a teologa Vojkůvky: Bůh na nás sere a jsou na to důkazy! Křištálově čistý odpad. Viděno během Challenge tour 2015: 30 dnů se světovou kinematografií ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Co se týče mě, jde o veliké překvapení. Jak zde již zmínil cariada, jde o silně amatérskou záležitost, herci-neherci jsou toporní, kamera jak z rodinné dovolené u moře a režisér se má také jistě co učit. I tak je to první český brutální horor, který měl hlavu a patu a po celou dobu stopáže mě bavil (ačkoliv, když jsem zjistil, že má 120 minut, myslel jsem, že bude natahovaný a nekoukatelný). Doufám, že režiséra Romana Vojkuvka nepřestanou horory bavit a připraví českým divákům nějaký další kousek. Věřím, že když některé detaily dopiluje budeme se mít ještě na co těšit. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsou Češi v tomhle žánru totální nuly, musím poděkovat Romanu Vojkůvkovi za dobrou práci. První půlhodina je taková ospalá, ale pak se to jen hemží brutálními scénami. Myslím slova i činy. Občas se člověk i zasměje, především Max má vtipný hlody. Film se pokouší o poselství, ale chvílema mě z toho srážení Boha bylo celkem blbě. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • První celovečerní film Romana Vojkůvky. (Halloween9)
  • Umělá krev byla vyrobena ze solamylu, červeného a hnědého potravinářského barviva a pšeničného sirupu. (Halloween9)
  • Hlavní protagonista filmu Martin Frajt hrál v mládí v řadě dětských filmů, v jednom i s Janem Třískou. (Halloween9)

Reklama

Reklama