Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (109)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

A ani o chlup víc. Ale ani míň. Hotel pro psy je naivní rodinný výplach, je ale natolik nadsazený a přiznaně "pohádkový", že nelze brát vážně celé zástupy nelogičností. Příběh má hlavu a patu, odsýpá a najde se zde poměrně mnoho fórků a motivů, které se vyvíjí a jsou celice dobře vypointované. Mladí herci se snaží, staří si jen suše vydělávají na nájem. Koho by ale zaímalo, že papundekl, studio a klíčování je občas znát, když celá ta rodinná pohoda skrze rozpustilé kousky pejsků a rozmanité monstr vynálezy hlavního hrdiny funguje? Neumím si představit, že by tento film, vyjma opravdu zarytých cyniků, někoho dokázal otrávit... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro dospělého diváka je to celé až příliš naivní, ale kromě Emmy a Mopsíků se mi tady ještě líbily ty občasné náznaky, že největším nepřítelem nejen dospělého člověka je otravná byrokracie. Na rozdíl od reality tady však nezvítězí byrokracie, ale děti plné ideálů. Roztomilé, ale na podobné filmy už jsem evidentně starý a ani nevíte, jak mě to sere. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

No. Tento detský minifilmík bol celkom fajn. Ničím vás neprekvapí,lebo celý dej poznáte dopredu, ale ani vás ničím neobmedzí. Chystala som sa pozerať ho s tým, že dostanem takú detskú zlátaninku a dostala som ju. Za pekne vycvičené psíky si to zaslúži pochvalu aj Za Emmu Roberts, ktorá bola veľmi zlatá vo svojej úlohe. 50% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, spíše dětskému publiku určená rodinná komedie o dvojici sirotků starajících se o opuštěné psy ve starém nefungujícím hotelu. Milovníkům psů na konci ukápne slzička, děti se pobaví, rodič zabaví ratolesti, náročný divák se bude nudit a nejlepší přítel člověka se podrbe za uchem. Dlouho jsem přemýšlel o třech hvězdičkách, díky zástupu všech těch ras pejsků a jejich „živočišným“ hereckým výkonům. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Film je protknutý opravdu, ale opravdu mnoha žánrovými zkratkami, které jsou očekávané už od počátku vyprávění. Nebylo to moc vtipné a něco mi bylo přímo protivné, i když se považuji za pejskaře. Dětska a psy to by mělo fungovat skvěle, a také asi funguje, ale u velmi nizké věkové skupiny. Takže za sebe říkám: koukat se na to dá, ale jsou tu i velmi nudné pasáže, tím bych podotknul, že by to šlo i zkrátit. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Během natáčení bylo použito téměř 70 psů. Mnozí z nich byli opravdu zachráněni z útulku. Několik z nich po ukončení natáčení našlo nový domov u členů filmového štábu. (Hal_Moore)
  • Keď sú Carl a Lois v hoteli a Carl nájde svoj systém, v odraze sklenených dverí si môžete všimnúť človeka zo štábu. (martin1m2)
  • V scéne, keď sa Bruce a Andy schovávajú pred lapačmi psov, dvaja lapači pošliapu vankúšik Bone Sweet Bone. Ten zostane špinavý. Keď sa po ten vankúšik neskôr psík vráti, je opäť čistý. (martin1m2)

Reklama

Reklama