Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (109)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Film je protknutý opravdu, ale opravdu mnoha žánrovými zkratkami, které jsou očekávané už od počátku vyprávění. Nebylo to moc vtipné a něco mi bylo přímo protivné, i když se považuji za pejskaře. Dětska a psy to by mělo fungovat skvěle, a také asi funguje, ale u velmi nizké věkové skupiny. Takže za sebe říkám: koukat se na to dá, ale jsou tu i velmi nudné pasáže, tím bych podotknul, že by to šlo i zkrátit. ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Ačkoli jsem hodnotil pouze 2 hvězdičkami tak si myslím, že tento film je výborným odreagováním od každodenního stereotypu v dnes běžných hektických rodinách, kde na sebe všichni jen řvou. Člověk se uvolní, kouká na vtipné a roztomilé pejsky a na všechno zapomene. Co se týče hereckého obsazení, tak si myslím, že role se dětem náramně povedla, jen by mě zajímalo, kolikrát to zkoušeli a kolikrát je pejsci neposlouchali a podobně (z vlastní zkušenosti vím, že naučit poslušnosti byť jen 1 psa není lehké) Bohužel jako perfektní filmové dílo se to nazvat nedá a pokud tedy hledáte celovečerní film vyberte si raději věci jako Forrest Gump a podobně. ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Dyš ty pejšánci byli tak loštomilý.. Co dodat:)..že se jedná o neskutečnou blbinu pro předškoláky, zde psát nebudu..stejně tak nebudu film urážet. Proč??..film si to nezaslouží, na nic si nehraje, je naivní a naivně se i tváří. Je to sympatická rodinná podívaná, plná všemožného moralizování a místy zábavná i pro dospělého. Už jen díky psíkům (za mě především buldočkům) a doslova neuvěřitelně nádherné k...(ost)...ičce Emmě Roberts, která mi způsobila opravdu vážný poplach hormonů(mlask), nemůžu hodnotit podprůměrně(tudíž velmi solidní 2* a 50%). ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Psy mám rád, Emmu Roberts taky a Dona Cheadla respektuju. Jenže tady se nikomu z nich moc nedaří, i když ti psi se snaží asi nejvíc. Úplně nelogickej scénář plnej děr a ne moc dobrá režie to posílá hodně dolů. Nechci tim říct, že bych u podobnýho filmu potřeboval nějakej světobornej scénář, ale tohle bylo místy už fakt moc. I tak to ale docela solidně uteče a děti se budou bavit tak jako tak. Takže to hlavní skupině svůj účel vlastně splní. Zbytku ale bohužel ne. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Pekne psy, par celkom vtipnych scen, psychohudobne duo Dillon-Kudrow. To je asi tak vsetko, co tento prvoplanovany snimok moze ponuknut. Dej je predvidatelny (zaver som odhadoval po zoznameni sa s postavami po cca 11 minutach), humor aj napriek niekolkym vydarenym scenam nevyrazny a Don Cheadle? Absolutne zbytocny. Vlastne ako cely film....aaaale hudba Johna Debneyho bola celkom obstojna. 1,5/5* ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • V scéne, keď sa Bruce a Andy schovávajú pred lapačmi psov, dvaja lapači pošliapu vankúšik Bone Sweet Bone. Ten zostane špinavý. Keď sa po ten vankúšik neskôr psík vráti, je opäť čistý. (martin1m2)
  • Většina psů byla vyškolena za 2 až 3 měsíce, zatímco školení hlavních psů trvalo téměř 16 týdnů. (Pethushka)
  • Jde o první film studia Nickelodeon, který spolu s ním neprodukuje Paramount Pictures. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama