Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně

(pořad)
  • Česko Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů a nebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři. Jak obstojí restaurace při náhodné Ramsayho návštěvě? Pomohly jim změny k odražení se ode dna? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (84)

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. série: Segrestor to popsal přesně. Američani mají rádi hodně patosu. Za vzestupem restaurací stojí kromě Gordona i velmi slušné finanční prostředky od produkce. 77%. 4. série: Docela divočina, zvláště poslední díl série stojí za to (Oceana). 83%. 5. série: Stále výborná show s neklesající blbostí majitelů. 82%. 6. série: 1.díl: 72%, 2.díl: 72%, 3.díl: 75%, 4.díl: 68%, 5.díl: 67%, 6.díl: 68%, 7.díl: 67%, 8.díl: 75%, 9.díl: 71%, 10.díl: 72%, 11.díl: 74%, 12.díl: 75%, 14.díl: "Chappy's" 70%. 7. série: Celkové zhodnocení: Americká osvědčená pásová výroba restauračních patálií, v níž se vždy jede podle stejného vzorce. Mě tedy více vyhovuje náročnější evropský televizní standard, ale chápu USA a jejich mentalitu. Jde tam o rychlé emoce, samotný proces přestavby je příliš nezajímá, což je právě to nejlepší. Za povšimnutí stojí potenciál těchto show. V USA, ČR i jiných zemích je takřka nevyčerpatelný. V dnešní rychlé době, kdy televize tápou je to vzácná trvalka. 1.díl: 75%, 2.díl: 70%, 3.díl: 73%, 4.díl: 72%, 5.díl: 71%, 6.díl: 75%, 7.díl: 72%, 8.díl: 71%, 9.díl: 68%. Celkové hodnocení 7. série na procenta: 72%. ()

haffen 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí viacerých častí musím editovať svoj komentár a žiaľ aj ubrať jednu hviezdičku na rovné tri. Nepáči sa mi, že v tejto show rozmýšľajú tí nesprávni. Gordon im podhadzuje komplet nové menu, prerába im reštaurácie a dostávajú tak všetko zadarmo, bez nejakej väčšej driny. Jedinou podmienkou je zmeniť svoj prístup. V tomto naplno vyhráva česká verzia tejto show, kde hlavní protagonisti musia sami prísť na to čo je dobré a čo zlé a na reštaurácii musia sami zapracovať. Bez finančných injekcií. A tak to celé vyzerá ako "zavolajte si ma, zaručene splním váš sen". A o tom by to nemalo byť. Jediné čo ma teší je fakt, že sú na svete, v civilizovanom svete, príšernejšie reštaurácie ako tie u nás. Týmto samozrejme nevyzdvyhujem. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

O proti anglicke verzi jsou sprosta slova vypipany a misto na kuchyn se spis zameruje na majitele. Vetsinou to jsou rodinny prislusnici a Gordon mezi nima napravuje vztahy. Jak bylo v jednom dile receno: Gordon je jako bila Oprah. Diky bohu je ale v Americe kupa exotu a tak jsou aspon nejaky dily zabavny. Celkove to je slabsi nez puvodni verze a tak davam slaby 4*. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Místy velmi předvídatelné a zahrané na maximální efekt. Každý díl má velmi podobný scénář. Ale je to celé neskutečně zábavné a charismatický Ramsey to celé drží pohromadě. Je vidět, že je showman, který přesně ví kdy pořadu dodat šťávu. Lidi dokáže seřvat jako nikdo druhý:-) Co mne ale zarazilo bylo to, že je i skvělým psychologem a na některá obzvlášť tvrdá individua jde rafinovaně psychologicky. Např. jednomu narcistickémum týpkovi večer vynadal do čůráků a druhý den ráno mu promítal na dataprojektoru fotky z jeho života. Kdy byl energický a plný elánu do vaření. Týpka to dojalo a to umožnilo Ramseymu mu promlouvat do duše. Ďábelské:-) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Předobraz české obdoby Ano, šéfe. Jenže tento předobraz je prost jakýkoliv hlášek a legrace, kam se podíváš. Celé je to koncipované jako jakýsi reality thriller show. Ramseyho team připomíná agenty FBI a sám Ramsey ztělesnění samotného anděla zkázy pro danou restauraci. Tak je to ale se všemi pořady Gordona Ramsaye. Jeho jsou ovšem akční, temnější a drastičtější a v neposlední řadě i pompéznější. Koneckonců je to světová show, nic z našeho malého rybníčku. Viděl jsem jen tuto sezonu, kdy Gordon Ramsey řádí v USA. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama