Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Opět jedna exploitation (ale i tak trochu grindhouse) pocta klasickým "Rape and Ravengem" flickům jako "Thriller En Grym Film", "Last House On THe Left", "I Spit on Your Grave" nebo "Ms. 45" z novějších pak třeba argentinsko / španělský "No moriré sola" nebo grindhouse "Planet Terror" či "Death Proof" ale tento film, troufá si říct že je daleko lepší než tyto dva známé grindhouse filmy! Dvě mladé katolické školačky, které se dostali do nesnází s partou třech pošahanců, jedna při jejich nechutných hrátkách bohužel zemře, druhá přežije, i když má na vlásku, poté začne z její strany, přestrojena jako sestřička, horkokrevná pomsta. Nízký rozpočet, rychlý akční pohled, špinavé, násilné, syrové scény, působivá kamera, trio nechutných pošahaných a zdrogovaných trýznitelů, pomstychtivá dívka s brokovnicí, drsné (gore?) finální zúčtování, parádní doprovodná kytarová hudba. Někdo film lehce odsoudí jako nechutnou pičovinu, bez pořádného děje, fanoušek 70' exploitace bude jistě rád za další povedený kousek, při kterém jsem se až na pár drobností, které sedají odpustit, téměř nenudil. Au, to muselo bolet, myšlena scéna s mačetou, na hotelu se štětkou ps: Kolikrát že tady vůbec zazní slovo "FUCK"? Komentář zde jako sedmý v pořadí.. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

S ohledem, že je to Grindhouse/Exploitation, je to pořád shit. Na záměrně špatným filmu by mělo být něco dobrého, nebo tak špatného, až to bude dobré. Svým způsobem. Pro všechny tyhle trash žánry. Tohle je ale prostě průměrně špatné a jediné dobré scény jsou ty, kde se paradoxně nic neděje. Alespoň po 2/3 filmu. Pak přijde ta angry revenge část která je už trošku zábavnější. Bohužel ta nevynahradí předchozích zbytečných 50 minut budování podkladu revenge, který by se dal zkrátit do mnohem kratšího flashbacku a zkrátit celý film. Ps: "Jimbo", asi jsi dělal, co jsi mohl, ale angličtina na úrovni prvního stupně ZŠ na tyhle filmy očividně nestačí. ()

Reklama

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma neoslovilo. Beriem do úvahy, že sa to hralo na film z rokov sedemdesiatych a aj vďaka tomu si stále uvedomujem, prečo filmy z tohto obdobia nepozerám. Ešte stále ma nebavia a nenachádzam v nich čaro. Rovnako ako som ho nenašla ani tu a dopozerala som to len preto, lebo som to nechcela nechať nedopozerané (dopozeranie mi trvalo 3dni!!). Postavy na mňa pôsobili nevýrazne, v dôsledku čoho mi bolo šuma fuk kto koho znásilní a kto koho zabije. Čo sa týka rape-u a následného revenge-u, tak opäť nič, čo by na mňa nejakým spôsobom zaberalo. Snáď zabitie Marly a Loba bola taká topka, aj keď to buď nebolo zobrazené alebo bolo zobrazené iba strašne zhruba. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vám dává jenom dvě možnosti - buď máti rádi grindhouse nebo ne. Nesnaží se o žádné moderní pojetí grindousu jako se o to pokusil Rodrigues (čímž ovšem netvrdím, že jeho pojetí je špatné), tedy takové, které je přijatelnější pro větší skupinu lidí, ale jede si svou oldschoolovou cestou a vzdává tak hold starším snímkům, za kteréžto by koneckonců mohl být celkovým svým laděním snadno zaměněn. Z toho plyne, že pokud jste vyloženými fanoušky žánru, nejspíš nebudete zklamáni. Má to samozřejmě všechny náležitosti, které ke grindhousu patří - sex, násilí a trochu toho gore, všechno servírováno spolu s drogami ve velmi hojné míře. Děj je svižný a postavy zajímavé (zvlášť štětka Marla), i když v některých ohledech možná až moc stereotypní. Jediný problém jsem trochu měla s hlavní hrdinkou, jejíž postava prostě podle mě není napsaná a koneckonců ani zahraná moc dobře. To, že se v mnoha ohledech jedná o vykrádačku jiných podobných snímků (I Spit on Your Grave a další) jsem odsunula během sledování stranou a užila jsem si to od začátku do konce. A říkám - víc takových pokusů! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama