Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

domirovec 

všechny recenze uživatele

No, co k tomu tak říct. Asi to, že se jedná o překvapení. Zda milé či naprosto nemilé, to netuším. Každopádně překvápko to zaručeně bylo. Nakonec se sám se sebou shodnu na dvou hezkých hvězdičkách, kvůli ehm ehm scénám a celkovému amatérsky působícímu provedení, přičemž retro styl zde oceňuji, ale i tak to působilo spíše jako nějaká parodie. Název je však neskutečný, to je pravda. 2/5 ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

"No Clint, what we got is what my mom would call "Balls deep cluster fuck"" :)).Tak tohle se mi líbilo.Až na trošku nudnější prostřední část to pěkně odsýpalo, nechybí tady humor, je zřejmý nadhled tvůrců, super hlášky a skvělá hudba dělá z některých scén absolutní nářez.A pokud po mě někdo někdy bude chtít vyjmenovat nejlepší záporačky, co jsem viděl, určitě si vzpomenu na Marlu, páč to je mrcha No.1, šílená psychopatická zfetovaná čubka, která si to radši udělá záchodovym zvonem a chlapy spíš rozkrájí :).Každopádně povedená záležitost. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tam, kde nestačí ruženec a výroky z Biblie, pomôže stará dobrá brokovnica, či mačeta. Nanešťastie, napriek ingredienciám, tu nejde o homage grindhouse žánru, ale skôr o jeho sabotáž. Príbeh sa v tomto prípade nerieši, je to X-tá variácia na I SPIT ON YOUR GRAVE a iné rape and revenge snímky, ale čo tu strašne vadí, je vizuálna stránka filmu, ktorá sa možno nejako chce snažiť dať dielu atmosféru, ale ide skôr o amatérske sklamanie. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Opět jedna exploitation (ale i tak trochu grindhouse) pocta klasickým "Rape and Ravengem" flickům jako "Thriller En Grym Film", "Last House On THe Left", "I Spit on Your Grave" nebo "Ms. 45" z novějších pak třeba argentinsko / španělský "No moriré sola" nebo grindhouse "Planet Terror" či "Death Proof" ale tento film, troufá si říct že je daleko lepší než tyto dva známé grindhouse filmy! Dvě mladé katolické školačky, které se dostali do nesnází s partou třech pošahanců, jedna při jejich nechutných hrátkách bohužel zemře, druhá přežije, i když má na vlásku, poté začne z její strany, přestrojena jako sestřička, horkokrevná pomsta. Nízký rozpočet, rychlý akční pohled, špinavé, násilné, syrové scény, působivá kamera, trio nechutných pošahaných a zdrogovaných trýznitelů, pomstychtivá dívka s brokovnicí, drsné (gore?) finální zúčtování, parádní doprovodná kytarová hudba. Někdo film lehce odsoudí jako nechutnou pičovinu, bez pořádného děje, fanoušek 70' exploitace bude jistě rád za další povedený kousek, při kterém jsem se až na pár drobností, které sedají odpustit, téměř nenudil. Au, to muselo bolet, myšlena scéna s mačetou, na hotelu se štětkou ps: Kolikrát že tady vůbec zazní slovo "FUCK"? Komentář zde jako sedmý v pořadí.. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Joseph Guzman, Robert James Hayes II .. Povadlá pocta - vykoupení mačetou do prdele. Velký kopec bordelu, trocha krve, sexu, střílení a koziček (alespoň to má odvážnější holky než Bitch Slap). Mohly tam bejt lepší písničky a méně řidší děj a povrchnější postavy. Trailer byl dobrej (jako "fake" by stačil), ale grindhouse už dnes asi na víc nemá. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama