Reklama

Reklama

Nora Roberts: Městečko Angels Fall

(TV film)
  • Česko Pád anděla (více)

VOD (1)

Reese Gilmorová (Heather Locklear) jako jediná přežila masakr, ke kterému došlo v bostonské restauraci, kde pracovala jako šéfkuchařka. Není tedy divu, že chce všeho nechat a začít znovu někde jinde. Se zoufalou touhou po změně se vydává na putování, jehož cíl nezná. Po dlouhé cestě její automobil zastavuje v malebném městečku ve Wyomingu, Reese tu nalézá práci v místní restauraci a doufá, že si vydělá dost na to, aby mohla pokračovat dál. Ale po seznámení s místními obyvateli - zvláště s milým mladým spisovatelem Brodym (Johnathon Schaech) - své rozhodnutí mění. Hází svou minulost za hlavu a chce znovu začít zde. Při jednom z výletů do okolí se však Reese stává svědkem vraždy. Její psychické trauma je zpátky a nejen kvůli tomu, co spatřila. Při vyšetřování totiž policisté žádné známky zločinu nenalézají a jejímu příběhu nikdo nevěří. Reese začíná pochybovat o vlastní příčetnosti. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (26)

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Jako detektivka je to v pohodě (jedna "indícije" mi sice tam chyběla, asi jsem ji přeslech). ___ Střih ___ Na pár místech vtipný. Hrdince se stala nehoda a některé předměty (dveře zavřené vrahem, ...) se vhodně objevují - Kulešov vrací úder viz http://video.google.com/videosearch?q=kuleshov+effect ___ Rozhovory ___ jsou vtipné. Dokonce sarkasmus, fajn, navíc využitý k matení diváka. ___ Indicie ___ Spíš obrázky - červená čapka u vraha ... spisovatelova kniha je čevená (upotá pozornost, tak jasná barva ve mě vyvolala asociaci s čepicí) a u ní parohy, po chvíli se začne mluvit o lovecké sezóně ... později se dozvím že čapky jsou lovecké (SPOILER Po symbolech šlo jít jak po Ariadnině niti - došlo mi to nakonec. ). ___ Klišé ___ Rosemary naruby. Chtějí ze svědka udělat šílence, nebo je svědek šilený. ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatný film, ale nijak zvlášť odvázaný jsem z něj nebyl. Je to jen další z tuctových filmů podobného typu. Nevýrazný příběh, děj, prostředí a v neposlední řadě i herci. Žádné napětí ani spekulování o pokračování odehrávajícího se příběhu, poněvadž je celý film tak jednoduchý, že po pár minutách můžete sledování nechat a stejně budete vědět jak to nakonec dopadne... ()

Reklama

jolly.rose 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dala 2 hvězdičky, vzhledem k tomu, že je to dle předlohy Nory Roberts (knížka je velmi dobrá), dám 3. Vhodné pouze jako TV film, neurazí, ale ani nenadchne. Odpad si to nezaslouží. Vlastně jednu, nebo půl jsem dala i za pěknou přírodu, pro mě jako flm 1,5. Soudit Heather - to mi připadá dost nesoudné. Nehraje tam žádnou osudovou ženu, ani krasavici, z které by měli být všichni na větvi, (na rozdíl od jiných a starších hereček, jejichž výraz připomína kačera Donalda, jsou daleko starší a cpou se do rolí třicátnic.....) ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekala, takže jsem ani nemohla být zklamaná. Prostě jsem mrkla na béčkovej film, kterej mě ani nenudil a hlavní hrdina byl fešák. To mi stačilo:) (Naprostou náhodou se mi do ruky dostala knižní předloha a - světe div se - je moc dobrá! Pokud se vám příběh líbil, tak si to určitě přečtěte, stojí to za to.) ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Tuctový příběh s uhlazenými herci, kteří rozjímají o vraždě uprostřed kouzelné přírody. Hra na kriminálku, která postrádá silnější scénář (vzpomínky na minulost a hledání nového pachatele není moc originální). Celý příběh je zbytečně natahovaný - prolog v kuchyni zabere dobře 20 minut. Ale parohy jako výzdoba zaujmou... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama