Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film má pekný rozjazd, ako môže jedna nepodstatná udalosť zmeniť životy niekoľkých ľudí. Dá sa povedať, že aj k lepšiemu, ak považujeme pravdu vždy za lepšie riešenie. Kým sa neminú prekvapivé zistenia a prekvapivé riešenia, je film zábavný, ale ako sa všetko približuje k takmer istému happy endu, film veľa bodov stráca, až sa dopracuje k čistej priemernosti. ()

Tomik12345 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek, kde vše táhne Ryan Reynolds. Nezastírám, že je Reynolds můj oblíbenec, ale tady se vytáh. Název filmu pro mě malinko upoutává víc, než film samotný. Bylo v něm podle mého málo situací, které by podtrhovaly právě teorii chaosu. Pokud budete mít štěstí a možnost shlédnout toto zajímavě pojaté téma, neváhejte, takových filmů moc není. Přesto mu na vyšší hodnocení pár věcí chybí. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Snímek, o kterém se těžce píše. Zajímavá směsice komedie a životní tragédie funguje zřejmě tak, jak si tvůrci přáli. Momenty, kdy se máte smát a kdy cítit dojatě jsou snadno rozpoznatelné a celý štáb obě polohy zvládá znamenitě. Z Ryana Reynoldse se stává čím dál víc můj oblíbenec, neboť i s touto zajímavou postavou si poradil výborně. Na něm snímek hodně stojí, neboť ve slabších chvílích, které bohužel také nastanou, jejich negativní vliv na snímek zmírňuje na minimum. Nepředvídatelný příběh nechává diváka v napětí a vedle zvratů nabízí i několik povedených humorných scének, přičemž některé hraničí s absurdností. Nicméně v tomto případě to myslim v nejlepším slova smyslu. Chaos Theory je malý, nenápadný snímek, který by si rozhodně zasloužil více pozornosti, než se mu dostalo. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ryan je dobrý herec. Fakt jako, čím dál víc je mi sympatičtější. V těch smutných scénách se mi tady moc líbil. Nicméně mi Chaos Theory přišel jako lehce nadprůměrný film. Měl zajímavý nápad, ale místama mi to přišlo trochu nezáživné. Ale díky stopáži, kdy film bez titulků má 80 minut, se to v pohodě dalo. 66% (with J.) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborná vztahovka se skvělým Reynoldsem. Drobný vtípek manželky odstartuje sérii brutálních průšvihů, nečekaných zvratů i odhalení v tak přirozeném a dobře plynoucím podání až se tomu nechce věřit. Plány jsou k ničemu, na nic se nedá připravit a je třeba o všem pochybovat a připravit se na to co vás ani ve snu nenapadlo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama