Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Radiq 

všechny recenze uživatele

No že bych z toho byl odvázanej, to né. Spíš to bylo takový nemastný neslaný. Chtělo by to trochu takové té grilovací sračky, aby to bylo lepší. Jo, byly tam dobrý scénky, místama, ale ke konci je to čím dál větší nuda. Ale nebudu tady prudit. Dycky jsem si myslel, že teorie chaosu je něco úplně jinýho. A proto věřím rači tomu něčemu jinýmu, než tomuhle filmu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné spracovanie tragicky ladenej zápletky, veľmi zosúladený hybrid medzi komédiou a drámou. Aj keď je vo filme spústa vtipných momentov a situácií, myslím si, že film je skôr dráma o hľadaní a usporiadaní životných priorít muža, ktorého život bol do určitého momentu usporiadaný presne podľa tabuliek, šablón a plánov, náhle však zistí, že to preňho asi nebude východiskový postoj k životu. Žiadnu tragédiu, či syrový a surový príbeh však nečakajte, ide skôr o taký neformálny, ľahší pohľad na základné a zásadné veci životného pohľadu a postoja. Zápletka je skutočnou raritou v dnešnom svete filmov. Možno občas zablúdi aj smerom ku klišé, ale len to v oblasti dialógov. Dej bol neskutočne originálny a presvedčivo reálny, a nikdy neskončil v slepej uličke, a verte mi, že príležitostí, kedy tvorcovia mohli ľahko skĺznuť do neskutočnej frašky, bolo požehnane. Nenásilne pôsobí aj komediálna stránka filmu, ktorá mi opäť dovolila zaspomínať na staré dobré časy tohto žánru. Spanilý herecký výkon (opäť) predvádza Ryan Reynolds a ostatní herci sa popri ňom taktiež nestratili. 85%. ()

Reklama

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Tady se ukazuje, jak důležitý je dobrý time management. Při tvorbě SWOT analýzy nyní vím, že je potřeba v sekci "hrozby" zohlednit možnost zastavení hodin, případně taky, že vám je "někdo" posune o 10 minut dozadu. Příležitostí poté může býti koupě náhradních hodin či hodinek, které žena nezvládne přeřídit. Aneb jak dokáže posunutí ručičky hodin o 10 minut převrátit váš život naruby. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný filmek. Základem je zlomová životní situace, která vede k řadě událostí a rozhodnutí, jež představují vzpouru vůči dosavadnímu životu a dočasné převrácení zaběhlých mechanismů a hodnot. V určitých momentech může Chaos Theory evokovat Americkou krásu, ovšem v tomto případě je struktura příběhu daleko... ehm klasičtější. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Pěknej a milej film, takovej levnej, obyčejnej, s happy endem a spoustou známejch situací, ale nějak mi to vůbec nevadilo. Zřejmě zásluhou docela povedené režie a díky výbornému Ryanu Reynoldsovi. Bohužel celej zbytek obsazení byl asi největším nedostatkem filmu. Velkým kladem je naopak stopáž - film má docela rychlé tempo a nezačne nudit. Nic originálního se tu neřeší a do kina bych na to nešel, nicméně na zhlédnutí doma je to ideální. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama