Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Celkem dost slušná vztahová komedie s jedním "malým" nedorozuměním a především Emily Mortimer. Ale i ostatní herci byli sympatičtí. Mně se prostě líbí americké komedie, které jsou vlastně cele o svatbě, svatebních dnech, přípravách na svatbu atd. (Dokonalá partie, Nesvatbovi, Fotr je lotr apod.). Takže u mě dobrý. Čtyři hvězdy sice ne, ale být škála větší, tři a půl by to byly určitě. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příběhem (nebo spíše jeho hlavním zvratem) zajímavá, originální a herecky velice dobře zvládnutá hořká komedie o jedné skryté lži, která se náhodou dostane na povrch a převrátí, jinak do detailu naplánovaný život, jednoho obyčejného muže. V režii někoho zkušenějšího se mohlo jednat o opravdu výborný film, takhle zůstává jen originální a skvěle zahraný snímek, na který však divák, velice rychle zapomene. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rozhodl jsem se, že už se rozhodovat nebudu." A to je správné rozhodnutí. Zásadový Frank zkrátka začíná konat šílenosti, když je přistižen při neexistující nevěře, obviněn z otcovství se ženou, do které nikdy nezasunul a navíc je hrdým majitelem dítěte a neplodnosti. Copak o to, téma to je celkem zábavné, ale určitě se z něj dalo vymačkat víc. Po celkem sympatickém úvodu totiž vše poměrně rychle upadlo do standardního klišé obohaceného pouze minimálním závanem svěžesti. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Že by se z Reynoldse fakt začal stávat dobrej herec? No je to nějaký divný, ale tohle už je druhej film v krátký době, co sem s nim viděl a opět zahrál výborně a do filmu skvěle zapad. Škoda jen, že jinak film působí občas trošku přehnaně, hlavně teda co se týká radikálního jednání některých postav, ale námět a zpracování se mi celkem líbily a ty kartičky losovací jsou super ()

Tomik12345 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek, kde vše táhne Ryan Reynolds. Nezastírám, že je Reynolds můj oblíbenec, ale tady se vytáh. Název filmu pro mě malinko upoutává víc, než film samotný. Bylo v něm podle mého málo situací, které by podtrhovaly právě teorii chaosu. Pokud budete mít štěstí a možnost shlédnout toto zajímavě pojaté téma, neváhejte, takových filmů moc není. Přesto mu na vyšší hodnocení pár věcí chybí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama