Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Pěknej a milej film, takovej levnej, obyčejnej, s happy endem a spoustou známejch situací, ale nějak mi to vůbec nevadilo. Zřejmě zásluhou docela povedené režie a díky výbornému Ryanu Reynoldsovi. Bohužel celej zbytek obsazení byl asi největším nedostatkem filmu. Velkým kladem je naopak stopáž - film má docela rychlé tempo a nezačne nudit. Nic originálního se tu neřeší a do kina bych na to nešel, nicméně na zhlédnutí doma je to ideální. 70% ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No dlouho jsme přemýšlel zda to bude za 4 nebo za 3... nakonec volím tu horší variantu.. Film o mé oblíbené teorii mne nadchnul, že jsme věřil v atak na 5 hvězd (jako můj oblíbený film Osudový dotek)... ale.. ale... někde se stala chyba. Začalo to asi trapnou diskuzí o pojmenovávání mužství pak se to začalo zvedat tím časovým posuvem (už jsme cítil teorii chaosu), ale co se z toho pak stalo.. takové absurdní spojení porodnice a nějaké běhny... nevím nezaujalo. Naopak potěšil obrat z toho kdo je nenáviděn a doprošuje se odpuštění na toho kdo nenávidí a je prošen o odpuštění. Tak jako tak jsme čekal více a dávám pouze 3z5 ()

Reklama

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Tady se ukazuje, jak důležitý je dobrý time management. Při tvorbě SWOT analýzy nyní vím, že je potřeba v sekci "hrozby" zohlednit možnost zastavení hodin, případně taky, že vám je "někdo" posune o 10 minut dozadu. Příležitostí poté může býti koupě náhradních hodin či hodinek, které žena nezvládne přeřídit. Aneb jak dokáže posunutí ručičky hodin o 10 minut převrátit váš život naruby. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Moc příjemné překvapení! Příběh o chlápkovi, kterému se jeho -tak pracně- vybudovaný život obrátí vzhůru nohama, sebou vedle fakt vtipných komediálních skečů přináší také řadu bravurně zmáknutých dramatických scén. To přeskakovaní mezi komediální a dramatickou notou snímku mi občas dalo zabrat, ale obojí je zvládnuto opravdu skvěle. Chcete-li film, u kterého můžete plakat jak smíchy, tak dojetím, je Chaos Theory snímkem pro vás - jenom se obávám, že lidí, co mají náladu na komedii a drama v ten samý večer, nebude tolik... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film má pekný rozjazd, ako môže jedna nepodstatná udalosť zmeniť životy niekoľkých ľudí. Dá sa povedať, že aj k lepšiemu, ak považujeme pravdu vždy za lepšie riešenie. Kým sa neminú prekvapivé zistenia a prekvapivé riešenia, je film zábavný, ale ako sa všetko približuje k takmer istému happy endu, film veľa bodov stráca, až sa dopracuje k čistej priemernosti. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama