Reklama

Reklama

Abby je ambiciózní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém. Tedy kromě toho, že je stále svobodná. Když jejímu pořadu začne klesat sledovanost, je nucena přijmout do týmu Mika Chadwaye, šovinistickou, drzou televizní hvězdu. Jeho pořad "Chceš mě, chci tě" by měl diváky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Producentka jeho styl nesnáší, ale pořad se pochopitelně okamžitě stane hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike není - šarmantní a zdvořilý. Protože to Abby tentokrát nechce pokazit, požádá Mika o radu. A čeká ji velké překvapení, jeho metody fungují. Může ale vydržet vztah založený na přetvářce, nebo ji čeká další zklamání? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (770)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Nicole Eastman, Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith .. Zoufalé. To je dnešní úspěšná a sexy žena tak naivní a hloupá (jak nám jí představuje trio scénáristek), že si musí nechat radit od šovinistického kolegy, který se nakonec stejně změní v poplatného prince jejich snů? Kalkul v podobě sympatických herců, líbivých písniček a občas i dokonce vtipných místeček už moc nezabírá. Když k tomu připočtu nevýraznou režii, nudím se, neberu. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Katherine ho má v ruce, Gerard mezi nohama. Ale ne, myslím srdce, vy čuňata :) I když je pravda, že někdy je hormon rychlejší než mozek (někdy i o půl hodiny), takže se není čemu divit, že to svádí k téhle...ehm myšlence. Zaregistrovali jste někdy svou gestikulaci, když jste před někým koho fakt máte rádi a zálěží vám na něm? Je ohromná, že jo?! Já se kupříkladu houpu dopředu a dozadu, což zavdá lidem tezi, že jsem buďto mentálně postižený nebo to, že mě rodiče v dětství příliš často nechávali v houpačce. A je paradox, že si to člověk uvědomí až po aktu (druhej dvojsmysl!). Právě proto pro mě byla Katherine v roli poskakující fešandy ohromným zadostiučiněním. Její radost z prvního vydařeného dialogu s protějškem byla ohromně upřímná, byť mi její role přišla z počátku až extrémně extrémní. Možná si to nebudu pamatovat za pár neděl, ale jako tableta na záhnání smutku, je to výtečná pomůcka! P.S. A Gerarde, proč maš tak nateklé tváře? ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Katherine září a Gerard si užívá každou svou šťavnatou repliku, ale celá studiová zápletka, pitomé vedlejší postavy a vlastně i to peprné komentování pravdy mi přišly jako zrada proti tomu, co jsem po trailerech čekal a měl jsem co dělat, abych film v tu dobu neodepsal. Paradox je, že ve chvíli, kdy se ubere z plynu, dvojsmysly zmizí a romantika zařadí nejvyšší rychlost, jsem zcela roztál a díky hereckému dramatickému umu hlavní dvojice si poslední půlhodinu i neuvěřitelně užil. Vzhledem k vyšším očekáváním a zarážející nevyrovnanosti jednotlivých scén ale převládá zklamání. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

„I'm going to make this guy your bitch." Guilty pleasure od prvního plácnutí přes zadek po poslední orgasmus. Film do puntíku splnil mé očekávání, ať už se jedná o nadsamce Butlera či vibrující kalhotky Katherine Heigl. Zastánkyně feminismu mlátí hlavou o zeď, romantičky to raději po deseti minutách vypnou a já se při sledování směji na celé kolo. Suck it! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas dokážu romantickou kravinku protrpět a tohle nebylo zase tak špatný, i když je to vlastně skoro pořád dokola to samý. Butlera jsem měl radši, když si to rozdával s Peršany a ne s mojí oblíbenou Heigl. Průměrná romantická komedie, kterou určitě více ocení něžné pohlaví. 60% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v amerických mestách Los Angeles, Long Beach a Winchester. (dyfur)
  • Eric Winter byl z role chirurga Colina nadšený, sám byl totiž studentem medicíny. (Matt007)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 88,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 205,6 mil. (NIRO)

Související novinky

Honba za remakem

Honba za remakem

29.08.2011

Co mají společného Hráči se smrtí a Honba za diamantem? Ano, oba snímky už dnes patří k filmové klasice... a dočkají se předělávky. Nová verze Zemeckisova romantického dobrodružství se chystá už… (více)

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama