Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivu Tomu Adkinsovi je svěřen případ hrůzného nálezu v podobě kostry malého chlapce ve velké truhle. Tento případ v Tomovi a jeho manželce probudí starou ránu, neboť jejich vlastní syn byl před osmi lety unesen a jemu se nikdy nepodařilo usvědčit hlavního podezřelého. Tom se pouští do pátrání zločinu, jenž sahá daleko do minulosti a odkrývá se mu tak tragický příběh Matthew Wakefielda, otce tří synů, o jednoho z nichž přišel za podobných okolností jako Tom. (claudel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film asi nepřináší na pole krimi nic nového. Celou dobu jsem měl pocit, že jsem něco podobného viděl. Je jasné, že filmů o sériových vrazích jsou tuny, když se ztratí děti místo ženských, taky to asi není nic nového pod sluncem. Pomalé tempo, retrospektivní styl vyprávění, předvídatelný koec, přes všechny obyčejnosti mne film nenudil. Detektiv pátrající po zmizelém synovi musí sáhnout hluboko do minulosti, aby vyřešil i svůj vlastní případ. 70% ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Dávné zločiny působí mnohem zajímavěji, nejspíše proto, že více raní surovostí, kterou bychom pod dojmem atmosféry filmů pro pamětníky, v té době neočekávali. To ale není jediný důvod, proč zde 50 let starý zločin jasně válcuje svou moderní obdobu. Film je o utrápeném otci tří kluků a jeho falešně obětavém příteli. Zde jsou nejsilnější momenty filmu v atmosféře i příběhu. Nikoliv v paralele se současností, kdy vyšetřování samotné i znázornění rodinného utrpení prostě příliš extra nefunguje. 60% ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to jenom průměr, nic víc. A to proto, že tam chybí cokoliv navíc - není tam zvrat, není tam nějaký zajímavý vyústění, ten příběh prostě plyne, chvilku jsme v současnosti, chvilku je tam retrospektiva a tyhle dva příběhy jsou vlastně provázaný dohromady. Nepřijde tam bohužel žádnej wow efekt nebo vysvětlení, dokonce se divák ani nedozví, proč se to stalo. Příběh je to smutnej a depresivní, nicméně to je tak asi všechno. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Dobře to vystihla larelay.Opravdu malý velký film s náádhernou hudbou a smutným a zajímavým příběhem,který mě okamžitě vtáhnul a do konce filmu nepustil.Taky mě během sledování napadl seriál Cold Case,který je podle mě,ale jeden z těch lepších kriminálních seriálů,takže nemám problém.Z herců se mi líbil nejvíc Josh Lucas,kterému bych už dávno přál větší role.Můžu jen doporučit.Já bych skoro dal i pět. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Na televizní film dost dobrý, na víc to ovšem nemá, i když musim připustit, že se na to hodně dobře dívalo. Jednalo se o dobře odvyprávenou kriminálku, která i přes ony dvě roviny v rámci doby neupadla do kýče, vyděračsky srdceryvných scén, které nefungujou či do nepovedeného rodinného patosu kvůli ztrátě syna. To je ohromné plus, k tomu všemu se pro mě, jako ženu, jednalo o sakra dobře koukatelné dílo, díky oněm dvěma chlapskym chlapům v hlavních rolích. Lepší průměr. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Mená postáv otca a jeho troch synov z roku 1958 - Matthew, Mark, Luke a John - sú mená v tradičnom katolíckom poradí z Nového zákona štyroch kanonických evanjelií - Matúša, Marka, Lukáša a Jána. (misterz)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama