Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (561)

hippyman 

všechny recenze uživatele

u snímků podobného žánru člověk asi nemůže očekávat žádnou extra top filmařinu, ale Superhero mě docela příjemně překvapil... nečekaná salva vtipu řadí tento podceňovaný kousek na(d) úroveň scary movies a povedených scén je ve filmu prostě pořád o něco víc než těch trapných, takže v mých očích lehký nadprůměr. 60% ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, keď som si po prvýkrát pozerala hodnotenie tohto filmu, očakávala som niečo horšie.No, na moje vlastné prekvapenie, som sa celkom bavila. Neobsahovalo, to príliš veľa primitívnych vtipov, ktoré ani nie sú vtipné. Celkom sa to dalo pozerať, aj na tie herecké výkony. Najlepšie z celého filmu boli tie titulky. Keby boli iba ony, a nebolo by ďalej pokračovanie dala by som asi 5 hviezdičiek. No, pokračovanie bolo takže iba 50%. Ale ten úvod ma dostal... ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem zdrhnul z práce a vůbec toho nelituju. Krom vtipu dávkovaného v předvánočních prémiích moje eventuální výčitky svědomí poslala k ledu deštivá scéna v zapadlé ulici, při které se celý můj svět smrsknul na bradavky Sáry Paxton. Vašich 49% si namažte na chleba a udavte se jimi, vy kakabusové zatrolení, škarohlídi darebáčtí, vy přetrhdíla přemoudřelá, holoto jedna zakaboněná! (Filmfest Hurghada 2012, 61/67) ()

predators 

všechny recenze uživatele

No, zase tak úplná sračka to není :-) Suprhrdina si vzal do vínku Spidermana a snaží se z něj udělat totálního idiota.:-) A docela se mu to daří :-) Jistě po těch hromadách parodií je docela složité vymyslet něco neokoukaného a je fakt, že občas se to Superhrdinovi daří. Taky je fakt, že se mu nevyhla klasická trapnost a myslím si, že už se nenajde mnoho lidí, kteří by se smáli prdící stařence. :-) Takže, jo, ujde to:-) Zajímavosti: Mezi adepty na vážku byly můra a saranče. / Nejvíc srandy si užil L. Nielsen s hřebíkovou pistolí. :-) 35% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Pro fanoušky komiksových adaptací neškodná a vcelku zábavná jednohubka, se všemi druhy humoru, jenž se vyskytují v obdobných parodiích poslední doby. Pár originálních a vtipných scének tu je, ale většinou jde jen o zrecyklované fórky, které jsme minimálně jednou už někde předtím viděli. Takže nic by se nestalo, kdyby Suprhrdina nikdy nevznikl, ale chápu, že tvůrcům tohoto, kdysi královského, žánru už delší dobu zoufale dochází nápady, takže "loví" náměty kde se dá. Už abych si na to pomalu začal zvykat. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film bol propagovaný na programe Nickelodeon, čo je mätúce, pretože tento program sleduje oveľa mladšie publikum. S najväčšou pravdepodobnosťou cieľom bolo získať financie pre Drakea Bella, ktorý v tom čase hral v populárnom sitcome Drake & Josh (2004), ktorý sa vysielal na programe Nickelodeon. (Pat.Ko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama