Reklama

Reklama

The ABCs of Death 2

Trailer 1
Povídkový / Horor / Thriller / Komedie / Fantasy / Animovaný / Drama
USA / Nový Zéland / Kanada / Izrael / Japonsko, 2014, 122 min

Hrají:

Martina García, Andy Nyman, C. Ernst Harth, Alan McKenna, Ian Virgo, Iván González, Eric Jacobus, Alys Crocker, Jerod Meagher, Robert Boocheck (více)
(další profese)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (67)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rozhodně o řád lepší než první Abeceda. Především tu chybí vyloženě fekální a trapné odpady, kterou první antologii táhly dolů nejvíc. Nejhorší písmena dvojky (H, L, P, Y) jsou tak spíš jen nudným podprůměrem, než nesnesitelnou mrdkou, u níž by mi bylo za její tvůrce stydno. Ale i na opačném konci kvalitativního spektra nastal imho posun k lepšímu - povídek, jež bych nazval vyloženě dobrými, se tu najde o něco víc než minule (A, B, D, J, O, S, V, X, Z). No a ten zbytek se většinou tak nějak "dá". Takže s nulovými očekáváními vlastně docela příjemné překvapení. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdo neví, co čekat, tak se jedná prakticky o takové 5 minutové kraťase s vtipnou pointou na konci zpracovávajících různě téma smrti. Takže v každém mini snímečku někdo natáhne bačkůrky. Způsob a frekvence potenciálních úmrtí jsou zcela v roli jednotlivých režisérů. Já musím zejména ocenit, ve většině případů, velmi pěkně odvedenou uměleckou stránku snímečků. Dále se mi velmi líbil grafický kabát spojující jednotlivé povídky a především provedení úvodních titulků. Dlouho jsem neviděl v tomto ohledu, tak dobrou práci. Mohl bych tu rozebrat postupně všech 26 povídek, ale zřejmě by to bylo o ničem, takže jen v krátkosti. Jak by řekl pan prezident, kdyby se pokoušel být slušný, za hovno stály: F is for Falling, G is for Grandad, H is for Head Games(zřejmě nevětší sračka), P is for P-P-P-P SCARY!, S is for Split, T is for Torture Porn(tak nakonec ne...), U is for Utopia, V is for Vacation .Naopak, za extrémně vydařené kousky bych označil: D is for Deloused, I is for Invincible, K is for Knell, M is for Masticate, Q is for Questionnaire, W is for Wish, X is for Xylophone, Z is for Zygote. Zbytek bych viděl někde v oblasti průměru stejně jako mé finální hodnocení. Klidně bych snesl třetí pokračování. Doufám, že se v rámci tohoto projektu podaří nějakému nadějnému režisérovi prorazit, protože dostatečný talent jich tu mnoho z nich evidentně má. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Je hrozná škoda, že tenhle velkolepý hororový projekt se natočil s takovou ledabilostí a nezájmem.První díl byl fajn, ale hodně povídek mizerných, druhý díl je ve směs velice vyrovnaný lahůdkový megamix, který sráží to, že některé povídky jsou příšerně nedotažené a nevysvětlené.Paradox je, že u hororu to už prostě tak bejvá a našemu malému horůrku vyčitali, že nemá pointu i když tam je pointa jako prase.Pár povídek je slabších, ale např. povídka Jesus je totální pecka, kdy taky uvidíte mrdat Ježíše se Satanem.Mám rád povídkové filmy a kór hororové a i když má určitě abeceda smrti mnohem na víc, druhý díl na jeden děštivý večer splnil účel velice dobře.70%. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Jediná výhoda téhle antologie tkví v tom, že jednotlivé povídky jsou natolik krátké, že než začnou nudit, skončí. 2 z 26 (!) povídek jsou velice dobré (ti největší borci nezklamali: Bustillo a Maury se svým řádně sick X a hodně se mi i líbilo Z, ty si určitě dejte), zbytek až na občasné výjimky laciný/amaterský/předvídatelný a častokrát nevypointovaný a nesrozumitelný shit. Takhle to holt občas dopadá, když tvůrci dostanou absolutně volnou ruku. P.S.: počkejte si na potitulkovou scénu. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Vzhledm k tomu, že jsem se bavil více než u jedničky, bylo to více pestré a vyložených propadáků bylo jen pár, musím dát o bod lepší hodnocení než posledně... Bezkonkurenčně nejlepší bylo v mých očích písmenko D, to byl fákt námrd který mi přesně kápnul do noty. Dál bych vyzdvihnul asi Y, Z, H, K, snad i R, T a zajímavé byly dále třeba C, J, S, W (a pro mě osobně kvůli Howardu Moonovi i B :D ).. Nekoukatelné pro mě byly jen L a P ...zbytek co jsem nezmínil je spíš neutrální vata. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama