Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie nasadí jednoho ze svých nejlepších mužů, černocha Jacka Cartera, do akce proti překupníkovi kradených aut. Jack má za úkol proniknout prostřednictvím bílého zlodějíčka aut Archieho Mosese až k bossovi překupnického gangu Coltonovi. Jack si brzy získá Archieho důvěru a ke Coltonovi se dostane. O něco později, zcela náhodou, se však Jackova identita prozradí a v následující přestřelce je policista vážně zraněn. Je to ale nezmar, po dlouhém léčení se vrátí zpět ke své práci. Úkolem číslo jedna je dopravit Archieho k soudu, kde má svědčit proti Coltonovi. Problémy nastanou hned na letišti, když eskortu přepadne Coltonova banda. V průběhu dalšího děje jedna komplikace stíhá druhou a situace nutí Jacka i Archieho, aby táhli za jeden provaz. Jaksi nepozorovaně se z nich vlastně stanou parťáci, kteří si vzájemně chrání krk před pronásledovateli (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (115)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Typická akční komedie z 90. let, ve stylu Policajta z Beverly Hills. Bohužel zas tolik akce ani humoru nepobrala. Sandler se už tehdy proslavil jako pako; klika je, že jako dvojka s Wayansem fungujou dobře. Na začátku překvápko, pak víceméně čitelný, nosné je hlavní duo, které sem tam nějaký ten vtípek utrousí. # příběh 5 | hudba 6 | humor 3 | akce 5 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zlehka se rozjíždějící Sandler natočil už dávno tuhle svou starou klasiku, ve které se mluví sprostě a hodně se střílí, sem tam je ucházející vtípek, ale jinak je to celkem nudná (i když krátká, naštěstí) jízda bez něčeho výraznějšího. Na komedii až moc střílení, na akční film málo solidní akce. Raritou snad je jen skladatel hudby - Elmera Bernsteina bych tu opravdu nečekal. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Sranda , Sranda , Sranda..........Soundtrack Elmer Bernstein: 1. Champagne - Salt-N-Pepa ,2. Plant A Seed - Mr. Cheeks And Freaky Tah (Lost Boyz) ,3. Where I'm From (Don't Fight The Clean Mix II) - Passion ,4. Tha 2 of Us - DTTX Of Lighter Shade Of Brown ,5. Until The Day - Nonchalant ,6. How Could You - K-Ci & Jojo Of Jodeci ,7. I Wanna Know Your Name - Tasha ,8. Where Are You - Rahsaan Patterson ,9. Chocolate (Cuties And Condoms) - Cydal ,10. Tha Show - Wreckx-N-Effect ,11. Tres Delinquentes - Delinquent Habits ,12. Reverend Black Grape (The Crystal Method Edit) - Black Grape , ()

Taurpower 

všechny recenze uživatele

jasnych 5stars. "ty woe, on ji lize a ona pritom ji jablko! To jsou mi veci..." PS. videno naposledy pred 15lety v puberte. Mozna ted, po shlednuti tohoto filmu bych sel kvuli vyssimu veku z hodnocenim dolu, ale neudelam to, protoze si chci tento film zapamatovat jako jednu z nejlepsich komedii meho mladi. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem že to bude jen pohodový film, ale zmýlil jsem se. Je to super akční jízda. 😀 Kamarád je kamarád za každých okolností. Salva super hlášek rozhodně nechybí. Super scény. Herecké obsazení TOP. Herecké výkony TOP. (Dva hlavní hrdinové.) Soundtrack TOP. 👍 Poznámka: Adam Sandler je větší tahoun, a celý film vede. Závěrem: Tohle mě bavilo, a vůbec jsem se nenudil. Hvězdiček 4 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • V poslední scéně, ve které se má pes zhroutit na pult, je možné vidět lidskou ruku, která tahá psa právě k pultu. (KucC)
  • Natáčelo se od 4. března do 9. května 1996 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama