Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth Chadwicková, bezvýrazná sestra podnikatele Bryce Chadwicka, žije pod neustálou kontrolou svého úspěšného sourozence. Ten jí brání i ve vztahu se zaměstnancem jejich rodinné firmy Peterem Hamiltonem. Dokonce Peterovi hrozí výpovědí, pokud vztah s Beth neukončí. Mladá žena se nakonec uchýlí k promyšlené vraždě: přiměje bratra, aby ji navštívil, zastřelí ho a před policií tvrdí, že jej považovala za lupiče. Několik drobností ovšem nevyjde zcela podle jejího plánu. A právě těch se chytí poručík Columbo... (Česká televize)

(více)

Recenze (60)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak krásná a taková mrcha, holt zrzci nejsou lidi. Columbovi to bylo hned jasné, že si se smrtí svého bratra hlavu moc neláme a je to "to nejlepší, co se jí mohlo stát". Trochu netradičně to začíná tak, že původní plán vrahovi nevyjde. Charakterní ale očarovaný (nedivím se) Leslie Nielsen ještě před svojí komediální kariérou. ()

BarGoldstein 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Columbo zcela standardně rve všechny koule v širém okolí! Co mě ovšem velmi překvapilo byl Hleslý Nielsen, který kupodivu neumí jenom bezduše poulit vulvy k potěšení prazdnohlavcu z krupanskych náleven, kde cinkání malých rumů přehluší jen hučení v klaccích provázející všechny projevy prezidenta Prasečí Hlavy s křenem a hořčicí! ()

Reklama

Maidenhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dielo rezisera Normana Lloyda ktory ma na svedomi niektore epizody Hitchcockovych vecernych serialov prinieslo vyborny produkt. Skvela hudba, kamera, krasne zeny, este aj Leslie Nielsen do toho. Miestami som mal pocit ze pozeram na dielo samotneho majstra Alfreda. Pozorny divak si urcite vsimol detail ktory porucik pouzil pri objasneni vrazdy no cela atmosfera to tak prekryla ze nakoniec to vobec nevadilo. Kto si to nevsimol mal o to vacsi zazitok. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že je to jeden z priemerných dielov Columbovskej série. Išlo opäť o hľadanie dôkazu, ktorý by usvedčil vražedkyňu, ale tá sa dopustila niekoľkých chýb, ktoré mu jeho úlohu uľahčili. Výnimočne mi ani tak neprekážala Columbov stále prítomná cigara a baloňák zapnutý na spodnom gombíku (dokonca ani vláčenie kufrov), ale tých niekoľko prípadov, keď riadna kriminalistická práca by viedla k úspechu rovnako dobre, ako brilantný Columbov úsudok. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Nemohl jsem včera spát, trápilo mě několik věcí, tak jsem si je přišel vyjasnit sem k vám.“ Tady zřejmě úřadoval nějaký ambiciózní režisér, v tomto díle se totiž objevuje několik zvláštních postupů, které mají navodit napětí. Jinak je ale příběh klasický a nemám mu vlastně co vytknout. Jen Columbův protivník mi zde opět zcela nesedl. Na druhou stranu jsem byl unesen z Leslieho Nielsena, který tady prostě vypadá jako Frank Drebin zamlada. Každou chvíli jsem čekal, že provede něco ztřeštěného, a ono nic. Škoda. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama