Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Módní fotograf Sean Brantley se nepohodne se svou obchodní partnerkou a zároveň milenkou Dian Hunterovou, se kterou spoluvlastní prosperující časopis. Dian chce prodat svůj majoritní podíl, což pro Seana znamená konec kariéry i rozmařilého života. Po jejich hádce Dian odletí dojednávat prodej časopisu do Londýna – jenže tam na letišti záhadně zmizí. Poručík Columbo podle různých stop usoudí, že místo Dian nastoupila v Los Angeles do letadla její dvojnice, zatímco skutečnou Dian někdo zavraždil. Podezření padá na Seana. Columbovy závěry jsou opět logické, jenže jak se tentokrát ukáže, poněkud nepřesné a hlavně předčasné… (Česká televize)

(více)

Recenze (67)

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku jsem se nemohl srovnat s nástupem not devadesátých let, ale naštěstí je zhruba v polovině někdo zamkl zpátky do truhly a mě už tak nic nemohlo rušit při sledování jedné z nejoriginálněji vedených Columbovek. Kdo je vyznavačem tradic, ten ať si raději pouze prohlídne tradičně velkolepou přehlídku spoilerů níže či výše uvedených a jde třeba trhat plané růže, protože tradiční jsou v tomhle filmu leda tak holky v bikinách. Samozřejmě s kalhotkami tradičně vytaženými až po bradavky. Co na závěr? Nevím, jestli ještě existuje časopis Bachelor´s World, ale pokud jo, očekávám žádost o rozhovor. Tečka. ()

5150 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díly přelomu 80. a 90. let se mi příliš nelíbí a tento patří mezi ně. Zápletka je dost nevěrohodná - Columbo zde řeší jakési zmizení (nebo snad vraždu), ale všechno je jinak. A když už tedy k něčemu dojde, udělá to záporák přes dostatek času hodně nepromyšleně a amatérsky. Takže pointa je jen slabou náplastí na rány, které Columbo v tomto díle utržil. ()

Reklama

donkocicak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj nejoblíbenější díl, dávám tedy plný počet. Musím se přiznat, že mám slabost právě pro novější díly z columbovské série. Příběh o zmizení slečny Diany byl pro mě velmi napínavý a vzrušující, když jsem ho zhlédl poprvé. A výborná hudba, zvlášť úvodní písnička She Drives Me Crazy. No a ten závěr - A mám tě :) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obvykle nemam tyhle "speciální" díly seriál moc rád. Nutno ale říct, že Planý poplach je skvělej. Columbo byl vždy i o vtipu a ten se nám tady dostane měrou vrchovatou. Poručík v prostřední modelek pro časopis jde z jedný humorný scénky do druhý, a je to jedině dobře, protože ta vážná linie, ohledně vraždy je tentokrát velmi slabá a jen konec je nadprůměrný. Celkový feeling dílu je ale svěží. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jste skvělý detektiv. Vážně. Sesbíral jste důkazy, sledoval všechny stopy a vyřešil vraždu, která se nestala." Tak kdepak máme tu mrtvolu? V rybníčku, v limuzíně nebo snad v komíně? Tak tohle všechno Colombo prověřil a zejména v těch rybářských kalhotách vypadal naprosto jedinečně. Asi poprvé jsem mu záviděl vyšetřování mezi všemi těmi spoře oděnými dívkami a jsem moc rád, že si přitom Colombo udržel charakter, ani na chvilku neuvažoval o odložení baloňáku, skvěle joggoval a báječně si vychutnal pana Brantleyho. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno