Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh čtyř lidí, kteří se souhrou náhod poznají a začnou mít rádi. Camille, která v noci uklízí kanceláře, ve volném čase maluje krásné obrazy. Plachý, citlivý a samotářský Philibert je mladý aristokrat zblázněný do historie. Mužný a něžný Franck, který se živí jako kuchař, má hluboce rád svou křehkou a okouzlující babičku Paulette. Ti čtyři se společně naučí mírnit své pochybnosti a trápení, ale také dívat se dopředu a plnit si své sny. Objeví jeden druhého a pochopí, že nejsilnější jsou "prostě spolu". (gardenlady)

(více)

Recenze (70)

Ducharme odpad!

všechny recenze uživatele

Brakoidní snímek se zápletkou naprosto o ničem, okořeněný postavami naprosto o ničem a doplněný koncem naprosto o ničem - aneb jedna ze zajímavějších podívaných novodobé francouzské tvorby. Kritiky vychvalovaná, dle mě dnes naprosto přeceňovaná, Audrey Tautou už bohužel asi nikdy nezopakuje perfektní výkon z Amélie, popřípadě Příliš dlouhých zásnub, takže nejzajímavějším zůstává Guillaume Canet, což činí finální dojem z filmu ještě tristnějším. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Možná jsem byl až příliš zvyklý, že se mi od Audrey dostával jakýsi nadstandard, co se filmového zážitku týče. Filmové zpracování románu z roku 2004, ale příliš "nevyšlo". Film spíš nevyšel pro filmově náročného diváka, který rád vyhledává silné scény. Když se člověk začne dívat na hodinky už v padesáté minutě filmu, znamená to, že ve filmu asi něco nefunguje. Tentokrát si myslím, že slavnou Audrey zastínil výkon Guillauma Caneta. ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

Jasných 5 hvězd.Za co?Za lidskost,za realitu všedních dnů a v neposlední řadě za Audrey Tautou kterou prostě zbožňuju a to hlavně proto,že svými rolemi představuje tu nižší společenskou třídu narozdíl od primadon typu Angelina Jolie a podobných.Film je o motorkáři,který pracuje od rána do večera,má nemocnou babičku,koktavého spolubydlícího a starostí až nad hlavu prostě takový běžný občan.Jeho spolubydlící je velmi obětavý a jednou si přivede domů nemocnou sousedku která změní motorkáři jeho stereotypní všední život.Film podvědomě nutí diváka k realistickému pohledu na život. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie. Přesto je na ní něco neobvyklého. Jsou v ní lidé s normálními problémy, staří lidé, nemoci a i deprese. Tohle všechno obvykle v tomto žánru tvůrci nezobrazují. Tady máme život sice taky přikrášlený, ale ne zas tak moc. Jen konec musí být dobrý jako u každé správné romantiky. Hlavní postavy jsou dobře napsané i zahrané, příjemný film na nedělní večer.70% ()

JimJam 

všechny recenze uživatele

Pozitivní jednoduchý film - Berri natočil něco jiného, než na co jsem byl od něj zvyklý, ale vyšlo mu to. Výborné jsou herecké výkony, kromě Tatouové a Caneta doplňují ústřední čtveřici zde neuvedení - zkušená herečka Francoise Bertinová a mladý Laurent Stocker, který za film získal hereckého Césara. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • V knihe sa Camille (Audrey Tautou) narodila v roku 1977, vo filme v roku 1980. (Fanita)
  • Film je adaptací úspěšného stejnojmenného románu Anny Gavaldy. (gardenlady)

Reklama

Reklama