Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dobře utajených dětech, ďábelském plánu a o tom, jak se to nakonec stejně provalilo.  Najdou se v životě lidském situace, kdy se všechno nějak zamotá. Lidé, zvláště dokud jsou ještě mladí a nezkušení, se někdy rozcházejí a scházejí příliš rychle, a následky mohou vyjít najevo až za mnoho let. V tomto konkrétním případě vyšly najevo ve chvíli, kdy si Gábina a Petr usmysleli, že se vezmou. Všechno by bylo bývalo v pořádku, kdyby si otec Petra a matka Gábiny během vzájemného seznamování neuvědomili, že se vlastně dávno znají a co hůř, že jejich děti jsou doposud dobře utajení sourozenci. Chyba se stala a co teď s tím. Jak dostat mladé od sebe aniž by oni sami, a zvláště zbylí členové rodin, pojali podezření? Ano, je třeba vymyslet ďábelský plán… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Vtipný příběh, v kterém hlavní roli hrají bývalé sexuální úlety, které mají velký dopad na aktuální dění. A protože se každý bojí přiznat pravdu, tak se mlží a vymýšlejí další lži, ale jak nám říká staré pořekadlo, že lež má krátké nohy, tak se vše provalí a nakonec se odhaluje, že každý věděl jen část pravdy, která je zas trochu odlišná. Během toho všeho samozřejmě vzniká dost vtipných momentů, které mě pobavili. Co se týče herců a jejich výkonů, tak nemám jedinou výtku. Hodnocení: 59/100. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Když pominu příšernou kameru, tak čtveřice Stašová - umí skvěle zahrát ty překvapené, nic nechápající a zoufalé ksichty, Dušek - je vtipný sám o sobě, Holubová - ta prostě umí zahrát vtipně jinak naprosto na nervy jdoucí osobu, a Klepl - umí být vtipný i tam, kde by to jinak vtipné být nemuselo, to všechno zachraňovala. I situace, kdy se v podstatě doslova bavili o ho.ně, byly úsměvné. Celá záminka by také mohla být humornější, kdyby se z ní dalo vytěžit víc, ale jak jsem čet v zajímavostech - 6 dní a dvě kamery jsou prostě ani ne týden a dvě kamery. Škoda té mnou nepochopené zápletky s šíleným řidičem a toho konce. Otec je v podstatě rád, že jedno z dětí není jeho, ale hlavně tím vůbec není šokovaný, nechce vysvětlení a s klidem to přijímá. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Po předkrmu Stop hlavní chod. (Oba příběhy vysílány v jeden večer na ČT.) Nenápadný název zcela naplňuje rošády kolem rodičovství mladých milenců. Vtipný scénář Olgy Dabrowské v padesátiminutovém formátu s výborným hereckým obsazením jednoduše pobaví. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Silný rozjezd (pohled do dvou rodin, připravujících se na setkání s láskou svého potomka, nebo jeho rodiči), kde na obrazovku přicházejí dvojice Stašová-Dušek a Holubová-Klepl. Ani mladí: Issová-Prachař nejsou k zahození. Ale brzy divák (hodně i z názvu, proč probůh tak explicitně???) pochopí, o co půjde a je po legraci. Jinak je to klasická situační komedie, určitě dobrá na divadelní prkna a co by televizní počin víc než zdařilé. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Aneb sice o hovně (no pardon), ale aspoň zábavně. Z dvojice televizních povídek Kukačky/Stop jsou právě Kukačky tím lepším počinem. Jak herecky, tak především scénářem. Pozvolnější rozjezd a zbytečné autobusové anabáze tomu ubírají body. Ve výsledku ani výrazněji nevadí, že je to vlastně taková klasická bakalářská povídka. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Exteriéry i interiéry se točily v Praze Šeberově. (sator)
  • Z natáčení této inscenace se dostala do rukou nejmenovaného bulvárního deníku svatební fotka mladých hrdinů z filmu. Deník ji však vydával za skutečnou svatbu Jakuba Prachaře a Marthy Issové, kteří spolu v době natáčení již takřka dva roky chodili. Oba dva, nic netušící, byli zahlceni gratulacemi. Jakub tuto fámu nějaký čas přiživoval. Vše prasklo ve chvíli kdy Martha dle svých slov "vyměkla" a uvedla věci na pravou míru. (DaViD´82)

Reklama

Reklama