Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Baker (Dax Shepard) a Frank "Ponch" Poncherello (Michael Peňa) zrovna vstoupili do řad kalifornské dálniční policie. Každý ovšem z jiného důvodu. Baker je životem protřelý motorkář, snažící se dát do pořádku své zkrachovalé manželství. Nabubřelý Poncherello je zase agentem FBI v utajení, vyšetřující mnohamilionovou loupež, ve které může mít prsty samotná kalifornská policie. Nezkušený nováček a ostřílený policista společně tvoří značně nesourodý tým. Není proto divu, že na sebe problémy nenechají dlouho čekat. Naštěstí však kombinace Bakerova řidičského talentu a Ponchovy pouliční znalosti může přinést kýžené ovoce. Pokud však jeden druhého dříve nedožene k šílenství. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Od komédie Nekecaj a pádluj! sa Dax Shepard stal mojim obľúbeným komikom. Milujem tie jeho veľké biele zuby. Ten jeho priblblý výraz tvare a nezávislácku povahu. Takých ľudí mám rád aj v reálnom živote. Tých čo neriešia zbytočné veci, čo si vedia spraviť srandu z iných ale hlavne sami zo seba. Toto síce nebola komédia úplne podľa mojich predstáv, ale nasmial som sa až-až. Dax už má za sebou celkom zaujímavé režisérske skúsenosti, keďže sa nejedná o jeho režisérsky debut. Na obraze to bolo naozaj vidieť. Na mňa niektoré scény boli trošku drastickejšie a dialógy trochu vulgárnejšie, ale dá sa to odpustiť, keďže príbeh mal tempo a zaujímavé humorné momenty. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s průhlednou zápletkou, která obsahuje jen několik skvělých gagů či scén. Celý film rovněž sráží velmi chabý scénář, pročež ani plejáda známých hereckých tváří nezachrání CHiPs před temnými vodami filmového průměru. Je to velká škoda, jelikož s lepším scénářem a zhuštěnějším dějem by se jednalo o slušně odsýpající komedii, ke které bych se velmi rád vracel. Tak snad příště! ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Pohodovka kalifóóŕniá, dalo sa zasmiať. Na druhú stranu pozrite si Ant-Mana ako tam hláškoval Peña na minimálnom priestore - to bolo na tom filme vlasne to jediné dobré. S poctivým scenárom by sa dalo vyťažiť viac. Tuná je toho "ein bisschen wenig zum knabbern". Čakal som viac, zostalo to v priemere. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Buddy movie v 80/90tkovom nekorektnom style s mnozstvom fuckov, nahotiniek a krvi. Polovica vtipov pôsobi divne az trapne, ale druha polovica ma dokazala rozosmiat a vzhladom na ich solidnu kadenciu to staci na to, aby film nenudil. Slabsia mi pripadala len chemia medzi ustrednou dvojkou, ktora je viacej zabavna v interakcii s ostatnymi postavami ako medzi sebou. Bavil ma running gag s postrelenym Adamom Brodym. Zapletku tvori klasicky jednoduche detektivne patranie po tuctovom zaporakovi v podani Vincenta D'Onofria. Prijemnym bonusom je oldschoolova akcia s poctivymi kaskaderskymi kuskami, takze aj ked rozpocet nebol velky, tak vselijake motorkarske nahanacky vyzeraju pôsobivo a vybuchy efektne. Na klasiky typu Smrtonosna zbran to nema, ale rozhodne to je zabavnejsie ako napriklad nedavny Ride Along. 6/10. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Typický Dax Shepard, snímok nesie jeho jasný rukopis. Avšak musím dodať, že zároveň tu ani neprekročil svoj tieň. Niektoré gagy a šplechy sa vážne vydarili a tiež bolo vidno, ako si to hlavná dvojka užíva - hoci väčšina ich jednania a správania bolo mierne povedané šibnuté, no hrali to veľmi prirodzene a nenútene, akoby takí boli aj v reálnom svete. Na druhú stranu ale toho humoru sa mi tam žiadalo viac, navyše nie všetko sa vydarilo, pár scénok zaváňalo lacným a trápnym vtipom. Celkovo však u mňa prevláda pozitívny dojem, príjemná oddychová zábava. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • V závěrečné scéně v sanitce je jako zdravotník Erik Estrada, který hrál „Ponche“ v původním seriálu CHiPs (od r. 1977). (rotebaron)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama