Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Preplnené ulice, ľudia tlačiaci sa v autobusoch, trhy... Všetko výborné príležitosti pre vreckových zlodejov, ktorí vám behom okamihu dokážu vziať peniaze, doklady, čokoľvek. Kórejský detektív Dae-young dostane úlohu pozatýkať vreckových zlodejov, ale bránia mu v tom spomienky na minulosť. Situácia sa ešte zkomplikuje, keď je jeho matka, profesionálna zlodejka, prepustená po 20 rokoch z väzenia na slobodu. Gangy vreckárov vedú medzi sebou konkurenčný boj o územie, na ktorom okrádajú ľudí. Krásna zlodejka Baek Jang-mi pomotá detektívovi hlavu, aby ho využila pri svojej hre... (badygorila)

(více)

Recenze (48)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Krimi drama notně okořeněné a zpestřené tragickým rodinným propletencem... Výborně gradovaný příběh a neotřelost prostředí kapsářských gangů nenechají diváka vydechnout... No a nebyli by to ti Korejci, kdyby film nekončil absolutně tragicky a každý si to vyžral do poslední smrti kolegy, přítele, matky, dcery, sestřenice, druhé matky a několika mafiánů... ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Rovno priznavam, ze moje hodnotenie moze byt kapanek nadnesene, ale vyplyva z nadsenia, ze som sa po taaaaakto dlhom case konecne dockal korejskeho nadpriemerneho akcnaku (naposledy asi Yasu a Hollidei). Pribeh so zaujimaveho prostredia vreckarov, zabaleny v typicky korejskej farebne presytenej a nacancanej palete (ktoru si prave u tohto typu filmov od korejcov hedonisticky rad uzivam :), na dany zaner uveritelne emocie, fatalnost osudov postav, ku koncu spravne heroicko / osudova hudba a hlavne po dlhom case aj Son Ye-jin. A to navyse v zapornej ulohe, v ktorej jej to eufemisticky povedane "sekne" este viac, ako v jej neznych a romantickych postavach. Byt film o posledne tri minuty kratsi, ma to u mna stovecku za utisenie hladu po cistej zanrovke. Na druhej strane stacia mi dva taketo filmy od korejcov rocne, obcas prelozene Parkom, Bongom, Ji-woon Kimom prip. Ryoo Seung-wangom a budem trpezlivo znasat zvysok hlusiny, ktora sa z danej krajiny potom pocas roka dovali :) 80-90% ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Místo akčního filmu očekávejte spíše drama z prostředí kapsářských gangů. Velmi zajímavá a dobře zpracovaná tématika, kamera válí. Souboje jsou hodně drsné a realistické. Ye-jin Son jako hlavní postava Baek Jang-mi válí, je zde neuvěřitelně krásná a přesvědčivá ve své roli, hraje něco totálně jiného, než obvykle. Byl jsem mile překvapen nečekal bych, že zrovna jí taková role sedne a že se do ní hodí. Ostatní postavy působí také velmi reálně . Příběh je podán zajímavě, byť zápletka je jednoduchá, tak forma mile překvapí. Film ze mě rozhodně vyrazil nějaké emoce a zejména konec mě dostal. Tento film u mě s úspěchem vydržel několik repríz a marně sháním DVD = plný počet. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Ta hlavní ženská (anti)hrdinka neskutečně kazí dojem celýho filmu. Se vzhledem panenky uhrát drsnou emancipovanou šéfovou asi vyžaduje víc umu, než slečna Ye-jin Son má. Proto veškeré její hlášky o tom, jak těm, co znevažujou ženu v její pozici, udělala bůhvíco, vyznívají na prázdno a nedůvěryhodně. A na femme fatale nabalující policistu je taky tak hrozně křehoučká, že jsem se o ni v postelový scéně skoro bál. Je to škoda, protože jinak ostatní postavy - ať už nejsou kdovíjak složité - sympatické jsou a jim jsem fandil docela dost. Ať už šlo o pidlookýho přežírajícího se policistu nebo o modela/nožaře, co celý film pokukoval po svý šéfový. Celkově lehce nadprůměrné detektivní drama, které neurazí. (6/10) ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Zajímavé krimi drama s poměrně slušným příběhem, zajímavými postavami a místy taky cool akcí. Schválně uvádím slovo drama, protože ne zrovna šťastné osudy charakterů tu nejsou jen jako aby se neřeklo, jak tomu u podobných akčních krimi bývá, ale tvoří docela postatnou složku příběhu. Což rozhodně není na škodu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama