Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři se rozhodnou unést dceru jednoho zazobaného chlápka. Avšak vše se (jako obvykle) zamotá a bratři nedostanou ani korunu a ocitnou se v pěkném maléru. Chatka, ve které ukrývají unesenou, je odříznutá od civilizace, navíc mají v patách gangstery, ti je mají za úkol zlikvidovat a dovézt dívku do bezpečí. A tak jim nezbývá nic jiného, než se dát na útěk. K jejich smůle naráž na opuštěné stavení, ve kterém je čekají větší hrůzy, než si kdo z nich dokáže představit. (Ssimca)

(více)

Recenze (111)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Až som si cez všetky tie potrhlé figurky, britský humor a neustále fuckovanie spomenul na Ritchieho gansterky. A do doby než sa zjaví "voskovaný vidlák" aj skoro rovnako dobre baví. Nuž a potom nastane trochu neohrabané hixplo s podivnou mytológiu a nuda. Krv. A nuda. A koniec. Škoda neuvyžitých čínanov, škoda že neprišiel Arnie, škoda že to neostalo v oveľa lepšie rozbehnutej čiernohumornej rovine. Ale aj tak gut. 70% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Horrorové komedie i horrorové parodie můžu a tuhle rozhodně řadím k těm lepším. Ale stejně jsem z výsledku trochu rozpačitý a divácky ukojený tak nějak jenom napůl. S tímhle skvělým námětem šlo totiž rozehrát ještě mnohem nápaditější, vrstevnatější, bizarnější, krvavější, tedy vtipnější podívanou. Ze začátku jsem měl dlouho pocit, že se k něčemu schyluje, že to nejlepší teprve začne, že se děj každou chvíli nějak pořádně rozjede. Ale nedělo se stále nic velkého, naopak mě přestávala bavit do absurdních rozměrů nadsazovaná a zveličovaná pitomost všech zúčastněných únosců. A zajímavý okamžik s divnými vesničany u telefonní budky vyšumí do ztracena a ukáže se být jen slepou dějovou větví. A když pak konečně dojde na nějaké to gore a mutanta, film už se pomalu chýlí ke konci a stále to jaksi není úplně stoprocentně ono, i když jsem se několikrát od srdce zasmál a některé detaily mě dobře pobavily. Nevím, možná jsem příliš přemlsaný prvoligovými špeky typu Cabin in the Woods, ale z tohohle filmu jsem měl dojem jakési poloamatérské polovičatosti, scénáristické nedotaženosti. Každopádně ale díky moc za tip, Padmé, ztráta času to rozhodně nebyla! ;) ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Černá britská komedie je něco mezi Nula od nuly pojde a Texaským masakrem motorovou pilou. Kombinace těchto aspektů může být buď totální shit nebo bezvadná podívaná. Andy Serkis a Jennifer Ellison jsou asi největšími tahouny, Doug Bradley je asympatický (jeho postava) asi jako střevní chřipka. Dobrý scénář a (ne)klasický konec. Rozhodně nadprůměr. ()

vaja 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie se suchým černým humorem. Jde tady poznat země původu... Zkombinování únosu, útěku a masakru ve vesnici byl lepší než dobrý nápad - alespoň se střídá prostředí, když je závěr jasně předurčen... Odpadávající těla "hezky" odsýpají. Herci zvládli zahrát v rámci možností na jedničku. Nerada bych teď zněla jako nějaký psychopat, ale překvapovala mě invence ve způsobech zabíjení... No nenudila jsem se! ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Pokud plánujete únos s cílem vydírat, jako hlavní hrdina David v podání Andyho Serkise, ujistěte se, že si za parťáky nevyberete někoho jako je váš bratr, který má strach z můr a musí se co chvíli hlásit své tlusté manželce, a kamaráda, který moc inteligence nepobral (-"Máš mobil?" -"Mám, ale je vybitý." -"A nabíječku máš?" -"Mám." -"Tak mi ji dej!" -"Je v klubu." -"A co tam kurva dělá???" -"Je v zásuvce." -"To byla řečnická otázka!!!"). A taky si dejte pozor, aby vám vaše oběť nedokázala pořádně zatopit, jako v tomto případě velmi vyvinutá blondýna s velmi sprostým slovníkem. K tomu si ještě připočtěte chatu v lesích a nedalekou farmu, kde bydlí jeden velmi nepříjemný člověk (nebudu to tady prozrazovat, je to takové překvapení po hodině filmu) a na průser je zaděláno. ---Britové opět dokazují, že žánr hororu, i když v tomto případě komedie se špetkou hororu, zvládají v současnosti ze všech nejlíp. Tady se bude častěji smát, než bát a to i u gore scén. 7/10 a to i díky tomu, že jsem se na to díval v noci na chatě taky u lesa, což umocnilo zážitek. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna potitulková scéna. (Yoshimitsu)

Související novinky

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Reklama

Reklama