Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj mne sa potvrdilo, že Critters má so stúpajúcim číslom klesajúcu úroveň. V porovnaní s predchádzajúcimi dielmi je tu omnoho menej humoru a hororu je tiež poskromne. Komickosť príšeriek z vesmíru sa mi tu zdala nevyužitá, mohlo sa na nich viac popracovať a pridať viac humorných situácií, prípadne hlášok. Na druhú stranu ide o takú peknú nostalgickú spomienku na Lea, ktorý tu je len taký holobriadok. Nuž, všetci starneme. 40/100 ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak tento třetí díl už jsem opravdu „odbyl“ ledabylým koukáním a sledováním hlavně mladého Leonarda. Snímek je roven předchozím, nic nového nepřinesl, jen musím uznat že měl v druhé polovině spád. Za což si jistě vysloužil dvacet procent. Není to moc, ale je to tolik aby jej to vytrhlo z nebodovaného místa. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd, který by se dal zkrátit na pár minut, je asi největší slabinou třetího pokračování. Rovněž zbytečná byla rekapitulace dvou předchozích dílů z úst pozemského lovce Charlieho, byť připomněla vtipné okamžiky z minulosti. Tedy Critters nepobíhají volně po Los Angeles, páč se coby černí pasažéři hned nastěhují do činžáku na odpis. Opět nechybí společenská kritika, kdy tím nejhorším nejsou mimozemské potvory, nýbrž domácí, co chce nájemníky vypráskat z domu a ten nabídnout developerům. Naštěstí je počítáno nejen s ním, ale i s jeho pohůnkem, který už většinu obyvatel z domu dostal. Přirozeně nejlepší a nejzábavnější jsou opět zubaté příšerky! Červené svítící oči a neukojitelný apetit na všechno....maso však vede. Škoda, že postav k obětování moc není, a tak i masakr je skromný. Nejlepší jsou kuželky a porcování kuřete v TV. A také devastace kuchyně, kde Critters řádí jako pominutí. Stále dobrá oddechovka s pěknou kamerou, údernou hudbou a sympatickou stopáží. Postavy však příliš sympatiemi nehýří, a tak být to na mně, zařvou všechny i s DiCapriem... ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Po prvních skvělých dvou dílů se trojka usadila v činžáku s typyckou standartní půlou jak to u takovejch B filmů ve své doby bylo,ale pak to nějak zůstává. Leonardo je debil a né herec,ale měl alespoň šanci hrát v něčem dobrém. Celý film je jen utíkání před příšerkamy a jejich likvidací. Ale to,že film dělala ženská je vydařený. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Annie se svým otcem a bratrem se vrací z výletu, když se jim stane nehoda, která je donutí zastavit na malém parkovišti. Zde se Annie pozná s Joshem, a společně je vyděsí podivín Charlie. A jak je někde poblíž Charlie, lovec critterů, znamená to, že jsou blízko. A jedno critteří vejce si opravdu Annie odveze domů. Hnedka stejný večer, musí celý dům čelit útoku čerstvě vylíhlých critterů, kteří se jako obvykle před ničím nezastaví. Až příchod Charlieho jako vždy všechno vyřeší ... Tak toto je typický představitel filmu, který je natočen jen jako pokračování známé série, a nepřináší zhola vůbec nic. Critteři napadnou celý dům, ale to je stejně úplně jedno, protože postavy jsou natolik všední, že si nikoho z nich nijak nezapamatujete. Jediné co stojí za zmínku, je mladičký Leonardo Di Caprio, i když to jak se cizí kluk dostane do napadeného domu je taky pěkně uhozenej. Critters měli dvojkou skončit, a to mi nikdo nevymluví... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama