Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (187)

maddy 

všechny recenze uživatele

... alebo „keď chcete mať krásne vyrysované telo zavrite sa na pár rokov do ventilačnej šachty a žerte surové krysy, a hlavne sa nezabudnite kamarátiť s duchmi, ktorí dokážu uploadnúť video na YouTube, a po večeroch do Vás hustia filozofické múdrosti typu: Finish the Movie (goddamnit!)“, lebo povedzme si pravdu, po smrti na ničom inom nezáleží!“ Jo, a pokiaľ Vám najlepší kamoš priloží semenníky ku ksichu, tak z toho si nič nerobte, účinkujete proste v Grave Encounters 2. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Docela slušná podívaná, avšak ze závěru filmu jsem měl poněkud rozpačité pocity. Po né moc atraktivním začátků plného dialogů trvající cca 40 minut, se konečně výprava s X kamerami vydala do ústavu, kde se natáčel aj 1.díl. Krátce po vstupu sami ucítili paranormální jevy. Příběh postupně nabýval skvělé atmosféry, ale po scéně v šachtě se vytratila všechna ta bujará atmosféra, kterou film v předchozích minutách měl. Zarazilo mne také to, že paranormální jevy vyzdvihly do vzduchu spousty kamer, což vypadalo a působilo dost přeplácaně. Ale abych jen nekritizoval, vyzdvihnout musím zhruba prostřední pasáž filmu, kde byla atmosféra vážně fantastická a scény s příšerou, která je na plakátě, byli také vskutku velmi děsivě. Pro mě byl lepším dílem díl první, ale dvojka určitě stojí za shlédnutí. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotka sa mi páčila,dvojka vobec.Kým som čakal keď sa tam bude niečo diať,tak som skoro zaspal.Pozerať sa na pubertiakou,ktorí si myslia že im patrí svet,veľmi mi tu vadili.Keby som pozeral teenagersku komédiu,tak začiatok by bol cool,ale na takýto horor dosť nevhodné.Neviem pochopiť prečo tvorcovia,stavili práve na toto.Čaro raz videného už bolo v jednotke,tu už nemalo čo prekvapiť.Ešte ten koniec bol docela dobrí.Jedine čo ma šoklo,keď začal žrať tých potkanov ale nič viac,lebo velká podoba s jednotkou. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem se na film těšil už od doby, kdy jsem viděl první trailer. Také se to vyplatilo. Film mě po nudných 20 minutách napnul do křesla až do závěrečných titulků. Podle mě lepší než jednička ve více ohledech. Atmosféra je vynikající. Efekty jsou lepší a propracovanější. Líbí se mi, že tvůrci přidali také pár nápadů co se týče lekacích scén a mordů. Jinak je film skoro stejný. Duchové protahují hubičky a opět se mění místnosti. Verdikt ? Výborné pokračování, které potvrzují pravidla dvojek a to v lepších efektech i scénách. Pěkná podívaná, která po slabším začátku nabírá slušné obrátky. 85%, Po titulcích je ještě jedna scéna ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Pokud jste se těšili na nášup jako u prvního dílu, tak budete určitě zklamáni jako já. Druhý díl vykrádá a likviduje jedničku ve všech směrech. Naprostý scénáristický masochysmus mě po celou stopáž filmu neuvěřitelně deptal. Když se konečně dostali do blázince a v duchu jsem si říkal hurá je to zpět, tak se objeví údajně mrtvý z prvního dílu a tím se celý film dostává do dalších sraček. Nedávám úplný odpad, protože pár částí stálo zato, ale jelikož je to jen tak 10 minut z celého filmu, tak to opravdu nestačí. 15% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)
  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)

Reklama

Reklama