Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (187)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Pokud jste se těšili na nášup jako u prvního dílu, tak budete určitě zklamáni jako já. Druhý díl vykrádá a likviduje jedničku ve všech směrech. Naprostý scénáristický masochysmus mě po celou stopáž filmu neuvěřitelně deptal. Když se konečně dostali do blázince a v duchu jsem si říkal hurá je to zpět, tak se objeví údajně mrtvý z prvního dílu a tím se celý film dostává do dalších sraček. Nedávám úplný odpad, protože pár částí stálo zato, ale jelikož je to jen tak 10 minut z celého filmu, tak to opravdu nestačí. 15% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem se na film těšil už od doby, kdy jsem viděl první trailer. Také se to vyplatilo. Film mě po nudných 20 minutách napnul do křesla až do závěrečných titulků. Podle mě lepší než jednička ve více ohledech. Atmosféra je vynikající. Efekty jsou lepší a propracovanější. Líbí se mi, že tvůrci přidali také pár nápadů co se týče lekacích scén a mordů. Jinak je film skoro stejný. Duchové protahují hubičky a opět se mění místnosti. Verdikt ? Výborné pokračování, které potvrzují pravidla dvojek a to v lepších efektech i scénách. Pěkná podívaná, která po slabším začátku nabírá slušné obrátky. 85%, Po titulcích je ještě jedna scéna ()

Reklama

tommy187 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru je Grave Encounters špičkový (amatérsky) horor. Film je sám o sebe veľmi kvalitný aj vďaka scenáru, no prevedenie je už o niečo horšie. Skvelú hororovú atmosféru si udržíte a to je v horore poďľa mňa hlavné. Asi bolo chybou pozrieť si dvojku hneď po jednotke. Druhý diel bol viditeľne slabší, nemal potrebnú dávku adrenalínu, a hlavne na konci stratil svoje čaro. Škoda.. 50%. ()

bestlama 

všechny recenze uživatele

Abych nezůstaval pozadu se svými trapnými komentáři, tak chci dokázat, že taky občas zvládám jazykové nadání jako pár zdejších uživatelů. Takže: Tenhle MOVIE začíná velice STUPID trapným TEENAGE PARTY SHITem, kdy se musíme dívat na EMBARRASSING focení genitálii a následné dávány na ASSBOOK. Potom se GROUP OF studentů rozhodne popřít základní STORY prvního PARTu a dokázat, že první MOVIE byl jen hloupý SICK FAKE. MOVIE jede sice na zajeté vlně FIRST MOVIE, ale přesto mám FEELING, že tomu dodává jiný odstín OF STORY(tentokrát nemyslím GREEN odstín). Lekačky už jsou BETTER a atmosféra taky. FIRST MOVIE byla parádní SHIT, ale tenhle PART byl AWESOME. A tak musím určitě doporučit pro FANS (ne větráky) a pusťte si film IN THE NIGHT. Fakt SURPRISE měsíce OCTOBER. ()

PavelVanekArt odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Grave encounters 2... Začnu pozitivem...hmmm žádné sem nenašel... Film je od začátku (cca. 30 minut) nudným hledáním toho,zda byla jednička real,nebo fake.Pak se ale konečně dostávají do "______" (Jak bylo ve filmu trapně popsáno-každ ý ví že to je Waverly Hills Sanatorium) a člověk čeká strach.Ale ten je někde na Bahamách spolu s hrůzou a neklidem z prvního filmu.Naštelují kamery a nic.Děje se prakticky to samé co v jedničce + něco navíc v podobě 3 metrového dementa,plačící/lítající teenky a objevuje se i ,,hrdina,, z prvního filmu.Spíš neandrtálec než hrdina.Žil tam 9 let a živil se krysami.Ale no táááák :D A spřáhl se s duchem.Ale no táááák :D Vrcholem trapnosti bylo finále s požírající zdí za kterou byla jiná dimenze.Trapnost na entou.Trapné herecké výkony,kamera,zvuky,fuj Plno lidem se to ale líbit bude a budou se bát.S prominutím sou divní. Za mě ODPAD,ale podívejte se.Mě to ale sebralo hodinu a 38 minut života který mi nikdo nevrátí. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)

Reklama

Reklama