Reklama

Reklama

Prckové

Trailer 2

VOD (1)

Malý chlapec objeví barevný kouzelný kámen, který nejen plní přání, ale zároveň v malém městečku Black Falls, kde se příběh odehrává, způsobí naprostý chaos. To když se ho pokusí zmocnit závistivé děti i vypočítaví dospělí. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (71)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa pozeral ocami detskeho divaka a preto mu aj davam zelenu:) Zabavny detsky film plny dobrodruzstiev z hipisackym kamenom ma donutil to pozerat bez zbytocnych reci, ze je to shit. Hlavne tie krokodily, ked chodili po dvoch nohach ma dost zabavili. A ten sopel z nosa ked sa zmutoval mal taky hororvy nadych,,he he. Takychto blbostiek je tam za cele vrece, takze kto ma rad detske filmy, tak si to moze pokojne pozriet. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Když jsem si nakonec přečetl jméno režiséra nemohl jsem mu přijít na jméno. Ale pak jsme si řekl, jo proč ne, je to magor a k tomu patří, že točí i takovéhle ptákoviny. K filmu bych se vyjádřil jako k nepřehledné přehlídce nesympatických postav a neumím si představit, že by to bavilo děti. Natož rodiče. Já to viděl jen z důvodů nemoci a lenosti. ()

Reklama

Hillock 

všechny recenze uživatele

No jo, hlavní prcek Jimmy Bennett, to je ten kluk, který hrál toho chudáka ve filmu Srdce je zrádná děvka. To jsem byl na sebe pyšný, že se mi podařilo správně zařadit známý ksicht. Když jsem se však podíval na jeho filmografii, zjistil jsem, že hrál i ve filmu 3:15 zemřeš, ale to jsem si během Shorts bohužel neuvědomil, tudíž má pověstná skvělá paměť na herecká jména a tváře zůstala v mém mládí, které jsem prožíval zhruba do 29 let. Dále už to je jenom horší a horší. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice nechapu, proc se Rodriguez zdrzuje takovejhlema infantilnostma a misto toho nemaka na Machete a dalsim Sin City, ale tohle zas tak silena tragedie, jak by se mohlo zdat, neni. Jasne, cely je to desne barevny, pitomy, postavy se chovaj jak idioti a deti jsou banda ne moc sympatickejch fakanu, navic to tady Rodriguez rozdeluje na jednotlivy epizody, ktery nejdou za sebou a snazi se si hrat na Tarantina, ale ve vysledku je to pouze zmatek. Nicmene obcas precejen nejaka scena da po hudebni a vizualni strance vzpomenout, ze Rodriguez netoci jen detsky filmy a precejen tech 80 minut docela svizne utece, aniz by film nejak vyrazne nastval. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem koukal v autobusu Student Agency a mohu říci, že mě vcelku pobavil :-) Začátek byl opravdu výborný a postavy ve filmu také úžasné. (až na ty velikány). Celkově to však postrádá od poloviny šmrnc a konec je více než předvídatelný, ba co hůře, nelogický... Chování hlavních postav je prostě dětinské (velikáni). 45% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Austinu v Texasu. (rafix)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Reklama

Reklama