Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Focken man! Aia? Británie někde severněji - drsná a syrová jak umí být jen tam. Se všema hnusnejma vylízancema co svět zrodil. Někdo se s nima musí vypořádat. Tak si nasaď masku. Adrenalin is focken pissing in my vains. FOCK YAAAA!!!! Brutální ukázka lidské blbosti, agrese a hlavně hnusné krutosti. Srdce mi z toho poskočilo až na 100% ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Příběh není ničím nový a originální a britové pohodné existence jako je Danny zpracovávají velmi často. V tomto případě vše ale velmi dobře funguje. Herci pro mě nejsou známí, ale skvěle fungují a doplňují se. Díky úvodu, který vám prozradí jak to dopadne si možná řeknete, že už vás ten film nemůže překvapit a jen čekáte co přesně se bude odehrávat, kdo koho zmlátí, atd..., ale naštěstí závěr vám vše vynahradí a tohle mám u filmů snad nejraději..... **** ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Celý film na mě působil již od začátku děsně amatérsky, přesto se mi líbil styl vyprávění i samotný příběh. I když podobných příběhů se stejným námětem už tady bylo požehnaně, tak Vyhazovači mají něco do sebe, co mě nutilo se dívat pořád dál a dál. A nakonec jsem toho nelitoval, protože závěr jsem opravdu takový nečekal a mohu říct, že mě i malinko dojal. Herecké obsazení bylo kvalitní (především Colin Salmon), až na samotnou hlavní postavu (bohužel), ta mi byla hodně nesympatická. Dialogy byly někdy dost zavádějící, jednoduché a nic neříkající, ale nikdy ne trapné. Celkový dojem z filmu po shlédnutí jsem však měl lepší, než jsem očekával a minimálně jednou stojí za to Vyhazovače vidět. Nejde přímo říct, že by se jednalo o motivující film - jsi nula, tak se sebou něco dělej. Ale svým způsobem v tom někdo motivaci vidět může. Jen pochybuju, že by bylo možné změnit povahu člověka natolik, aby se z celoživotního posránka, který pořád jen před něčím utíká, stal za pár dní bijec. Lidi se mění, ale povaha se jen tak změnit nedá, člověk to musí mít v krvi. Prostě jsem to hlavnímu hrdinovy vůbec nevěřil. Závěr je určitě na pět hvězd, lépe by se s danou tématikou zvládnout nedal. Ale hodnotí se celý film, kde už to není tak působivé. Ale váhám, protože tři jsou málo a čtyři zase moc. :) Dám ale slabší 4 s tím, že si to možná někdy v budoucnu rozmyslím. 70% ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Filmová perla. Vpravdě věrné znázornění toho, co obnáší profese vyhazovače. A nejen to! Je to i věrné znázornění toho, co obnáší rodina a především přátelství. Také, co to znamená zaplést se se zmrdama. No a jak se zbavíte zmrdů? Musíte jim pořádně nakopat prdel! Skvělý film, i po druhém shlédnutí jsem zůstal uchvácený tím zážitkem. "Kdo je to ten Sun Tzu? Co já vím, znám snad všechny jeho kámoše?":D ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Veľmo veľké prekvapenie u tohto filmu! Nečakal som to! Skvelý námet a aj spracovanie tej doby s doprovodnou hudbou a geniálnymi dialógmi dodávajú tomuto filmu šmrnc. Charizma hercov s technickou dokonalosťou, ktorá i keď budí dojem nízko rozpočtového divadla, a záverom potvrdzujúci anglickú genialitu v kriminálnych filmoch je proste pecka! 90% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama