Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Původní televizní seriál, volně navazující na první řadu, která byla natáčena původně pro polskou televizi v Bielsku-Biale. Po skandálním zásahu katolické církve se však v rodném Polsku vůbec nevysílala. Pořad publikuje internetová televize Stream.cz. (ČSFD)

Recenze (125)

himor 

všechny recenze uživatele

"Zatím co se loupeš...". Množstvo hlášok, ktoré si neustále pripomínam formou rozdávania kolegom v práci, kamarátom a aj žene 😂 Niektoré diely boli síce menej záživné, niektoré zas brutálne, ale dokopy ako celok, paráda. "A kdepak je kožní, jasně, kompost patří do rohu". Pre mna proste kult. P.S.: nečudujem sa že cirkevníci v Polsku zakázali prvú sériu seriálu, je to masaker. 100% ()

pools 

všechny recenze uživatele

Tohle dílko je pro opravdu úzký kruh zaslíbených, kteří denně trpí, když v televizi uzří věci jako Nemocnice na kraji města, nebo jak se ten bastl jmenoval. Seriál staví na tom jak špatně je natočený, jak zlé jsou v něm repliky a jak přehnaně se snaží být "vtipný". Prostě nic, co by běžný smrtelník byl schopný akceptovat. ()

Reklama

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Dávám 50%, jelikož sympatizuji s hereckými výrazy Petra Čtvrtníčka a Josefa Poláška a mohu dnes aspoň zde občas slyšet sametový hlas Roberta Nebřenského, jenž byl tolik charakteristickým prvkem rozpadnuvší se hudební formace Vltava. Čili asi takto, že. Jinak je to velká stupidita s vyváženou směsí hovadin a dobrých hlášek (sem tam) - dyť to má vocas - bohužel v každé znělce. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +sešla se tam dobrá parta herců -není to vtipné, ani moc sprosté, nejsou tam holky :-)/// Vhodé tak možná jen na Stream. Čekal jsem od toho mnohem víc. Nejen po stránce vtipu, který tady je hodně skromný, ale i po strance nápaditých scének, kterých se tu skoro nedočkáme. Nudil jsem se./// Celkem 30%/// ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Gynekologie 2 už nějaký čas koluje na internetu a já se u toho nikdy nezasmál. Zdá se mi, že neskutečně těží ze Čtvrtníčkova výrazu, i když se tam zas tolik neobjeví, ale i tak se opravdu málokdy zasměju. Opravdu jediný díl, který je tak zamotaný, že by ho nerozmotali ani sestry, které zamotali Rodinné pouta, s názvem Pysky možná trochu stál za to, ale jinak je to vcelku trapná nezáživná kravina, u které jsem opravdu a jenom chtěl sledovat Čtvrtníčka, a ten už mi popravdě začíná lézt silně na nervy. (1/10) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • V čase 1:30 si pan doktor Vlk (Marek Daniel) strhne roušku z hlavy, ale v dalším záběru jí má zase na bradě. (Likan7)

Reklama

Reklama