Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 1

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (191)

deckardx 

všechny recenze uživatele

Už si přesně nevzpomínám, kdy mě naposledy takto "malý" film vzal. Kristen Stewart je neuvěřitelně charismatická, možná se mi to zdá proto, že jsem neviděl Stmívání a nemám jí nějak zaškatulkovanou v její nejslavnější roli. Tento film si určitě zaslouží mnohem větší slávu než má a Jake Scott má určitě zajištěnou dobrou budoucnost a to nejen kvůli tomu, že má za tátu Ridleyho. Chtěl jsem, aby ten příběh byl co nejdelší a hrozně jsem si přál, aby to skončilo jako pohádka, ale díky bohu, že tomu tak nebylo. Nenápadný, ale výborný film. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Otřepané rodinné problémy, z dílny rodinky Scottů, zažehnává výborným výkonem Kristen Stewart. Především na jejím výkonu to tady stojí a krade si veškerý zájem na obrazovce pro sebe. Více než krize postaršího manželského páru a linie trápící se manželky, mě zajímaly situace a vypětí mezi Dougem a Allison. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Kristen mě každým dalším filmem, který s ní vidím, přesvědčuje o tom, že je hodně kvalitní herečka. Už v Úkrytu byla perfektní a pořád míří výš. Navíc je velmi zvláštním způsobem krásná a originální, dobře se na ni kouká. Příběh je poměrně jednoduchý a hodně skutečný bez zbytečných cavyků, které by v tomto případě jen rušily skvělý dojem. Závěr byl takový, jaký možná někteří neočekávali, ale mně maximálně vyhovoval. Není to nijak zvlášť dramatické drama, ale jedná se o film, který zaujme a umí chytnout za srdce. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Návod na to, jak si během jednoho večera adoptovat šestnáctiletou prostitutku, nám ukáže osudem zkoušená manželská dvojice Rileyů. Snímek plný malých životních zvratů nemá nikterak hlubokou myšlenku, narozdíl od velmi podobného Detachment, který přeci jen byl o určitou úroveň výš. Zdejší nenávist ke Kristen Stewart nepochopím, snad je neoblíbená proto, že hrála ve Stmívání a lá film pro mladé blbky? Opravdu nevím... ve Welcome to the Rileys zahrála fantasticky, stejně tak zbylá ústřední dvojice. A vlastně nikdo jiný, jako by tam nehrál... Co se týče konce, tak jsem byl mírně zklamán. Možná jsem čekal trochu více či nějakou bombu, které jsem se nakonec nedočkal ... zřejmě je to dobře. Odpočinkové drama, které netřeba vidět vícekrát. 70% - Sakra chci do New Orleans! ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatiké, životní, tmavé, nešťastné, zvláštní, citové × klasické, obyčejné. Námět zajímavý, realizace nebyla špatná, tmavé a špinavé to bylo dost, emoční ztráta z dcery a neustále psychické osobní týrání z viny bylo taky přítomno. Herecké obsazení zajímavé, Kristen se se svými absťákovými pohyby hodila do role prostitutky víc než dost. Obyčejný snímek o nelehkých životních osudech. ..a slovo dalo slovo a určitě jim volá každý týden.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýček Tony Scott, a to jako výkonní producenti. (sir-dave)
  • Kristen Stewart (Mallory) sa na striptízové scény pripravovala dva týždne s profesionálnou erotickou tanečnicou a pravidelne od striptérskej tyče odchádzala s modrinami. (Cherry_Bomb)
  • Dixie Divas, ve kterém Mallory (Kristen Stewart) pracovala, je striptýzový bar v New Orleans na adrese 606 Iberville St. (sir-dave)

Reklama

Reklama