Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Dva životem strhaní bývalí rodičové, potkají Allison a něco po ní chtějí, jenže ani oni sami neví, co přesně.....dokud si neuvědomí, že "She is not Emily"......i tak se lze vyrovant se ztrátou dcery. Skvěle natočené, skvěle a neuvěřitelně uvěřitelně zahrané, s brilantním scénářem. A Kristen je prostě úžasná herečka. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Indie dráma, ktorá ma nenechala chladným. A to už hlavne vďaka horúcemu sexuálnemu hereckému prejavu Kristen Stewart, ktorá si zaslúži pozornosť divákov a aj možnosť zabudnúť na jej bláznivé ´´twajlatovské´´ obdobie. Šikovne a odvážne napísaný scenár, obsahujúci množstvo realisticky vyznejúcich scén je ďalším základným kameňom kvalít tohto malého, ale silného snímku. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Význačná K. Stewart opět nezklamala. Ta holka si může vzít na sebe cokoliv a stejně bude vypadat přirozeně žensky =) Jinak je tohle drama zajímavé, protože nepřívětivý osud hlavních postav, které spojuje smutný příběh, je do očí bijící a drásající. Je zřejmé, že jejich znatelné problémy mohou diváka zasáhnout. Já jen s tím zásahem byla trochu pozadu, takže mírný pokles z mého pohledu byl nastolen. 6/10 ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerné herecké výkony, priemerný obsah, priemerné spracovanie. Welcome to the Rileys sa celý čas snaží brnkať na citovú strunu, čo je na jednej strane dobré, no na druhej strane naozaj otravné. Celá tá emotívna "šou" prestane skôr než v polovici baviť a mimo zaujímavých tvári vám v mysli bohužiaľ nezarezonuje už skoro nič. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

No to byla ale nuda. Předvídatelný děj a nezajímavé postavy. Melissa Leo vypadala na osmdesát, opravdu mě překvapilo, že je ročník 1960! Ani Kristen Stewartové bych její filmový věk nevěřila (prý patnáct, hahá, té bych klidně vodku nalila, dokonce i v USA!). Jak je vidět, víc mě zaujal věk hrdinek než děj, to proto, že to byla nuda. Už se začínám opakovat, takže rychle zapomenout na Svět podle Mallory, což je mimochodem strašlivý název, který nedává smysl, nechápu, proč distributor v ČR nezůstal u doslovného překladu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Dixie Divas, ve kterém Mallory (Kristen Stewart) pracovala, je striptýzový bar v New Orleans na adrese 606 Iberville St. (sir-dave)
  • Na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýček Tony Scott, a to jako výkonní producenti. (sir-dave)
  • Ken Hixon napsal scénář po návštěvě New Orleans, kde navštívil striptýzový klub na Bourbon Street, v němž uviděl tanečnici vypadajíc na 15 let. (sir-dave)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno