Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

misterz 

všechny recenze uživatele

Svet podľa Mallory si ma získaval len pomaly. Chvíľu trvalo, kým sa mi to začalo páčiť, ale potom až do konca to bola celkom slušná dráma. A čo je hlavné, našlo sa tu pár zaujímavých myšlienok, hlavne čo sa týka vyrovnávania sa so stratou dcéry. V komentároch sa to síce už niekoľko krát zmienilo, ale nedá mi. Tá Kristen Stewart vie ale hrať, o tom už nemám žiadnych pochýb. Začína sa mi ten jej osobitý, nezávislejší a na pohľad trochu ležérny spôsob hrania pozdávať. Robí ju to zaujímavou a originálnou. 75/100 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vítejte v realitě všedního bytí. Mělo se to jmenovat Svět podle Douga. Všechno se kolem toho to muže točí. Kristen Stewartová mě nepřestává svým výběrem rolí překvapovat, některé totiž stojí skutečně za to, hlavně tedy pokud jde o dramata. Tam dokáže pořádně rozvinout svou herecký um a je velmi příjemné ji sledovat. Ta se lehko vymaní z té upíří ságy a nemusí se přitom ani vůbec nadřít. Jen tak dál. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Průměrný příběh omletý již 1000x.. Průměrné charaktery hlavních postav, které si vylosuješ v každém druhém drama-filmu.. Nic neříkající prostředí.. Vlažné a přisprostlé dialogy ("kurva" snad na začátku a na konci každé věty).. Tempo vleklé jako letní asfalt.. Konec dementně otevřený.. Ale klobouk smekám - skvěle zrěžírováno a perfektně odehráno.. Snad nejlepší role Kristen Stewart, kterou jsem viděla (moc mých sympatií holka nemá kvůli sáze s vampejřinci) a výborně svůj James Gandolfini (kterého mám ještě v živé paměti z filmu "Max a Kevin".. :-) Stojí za to udělat si čas :-) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerné herecké výkony, priemerný obsah, priemerné spracovanie. Welcome to the Rileys sa celý čas snaží brnkať na citovú strunu, čo je na jednej strane dobré, no na druhej strane naozaj otravné. Celá tá emotívna "šou" prestane skôr než v polovici baviť a mimo zaujímavých tvári vám v mysli bohužiaľ nezarezonuje už skoro nič. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Než začnu rýpat do nepoutavého scénáře, měla bych ohodnotit herecký výkon Kristen. Ona je prostě skvělá herečka. Tahle role ji neuvěřitelně sedla, byla přesvědčivá, bylo to úplně něco jiného, než nějaké Stmívání. Co se týče filmu, tak s ním to tak skvělé nebylo, do půlky filmu jsem jen seděla a očekávala, kdy už se něco bude dít. Pak už to bylo zajímavější. Do role Douga bych obsadila někoho jiného, ale co už..Za co jsem ráda, je za závěr. Nebyl to hotový happyend. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Ken Hixon napsal scénář po návštěvě New Orleans, kde navštívil striptýzový klub na Bourbon Street, v němž uviděl tanečnici vypadajíc na 15 let. (sir-dave)
  • Po tom, ako majiteľ striptízového baru uvidel Kristen Stewart (Mallory) tancovať, jej okamžite ponúkol prácu. (Cherry_Bomb)
  • Na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýček Tony Scott, a to jako výkonní producenti. (sir-dave)

Reklama

Reklama