Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Mno teda musím přiznat že žádná sláva... Určitě existuje hodně slátanin, které tomuhle snímku nesahají ani po kolena, ale nějak se nemůžu zbavit pocitu, že se filmaři nemohli rozhodnout, co vlastně chtějí natočit - jestli vulgární komedii, slaďák nebo drama.... Ale tak pokud hledáte krátkej film na večer, asi vám neuškodí ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nemám veľmi v láske takéto snímky, ktoré sú rozdelené do krátkych samostatných príbehov. Toto navyše vyzerá dosť lacne, no chcel som to vidieť, lebo v tom hrá pár mojich obľúbených hercov. Nakoniec to bola celkom zábava. Ako už názov snímky napovedá, pozrieme sa na mnohé rozhovory medzi milencami pár sekúnd po sexe. A že je tam skutočná extravagandná vzorka rôznych párov. Pozrieme sa na rozhovor medzi geymi, lezbami, miešanými pármi, či na záver asi najzábavnejší rozhovor medzi Mexikáncom a "štetkou". Kedže je snímka zameraná práve na rozhovory, tak musím uznať že sú celkom kvalitné a že vás práve to hlavné nenudí. Herci sú tiež dobrí. ()

Reklama

Eywa11 

všechny recenze uživatele

"Sex is the game where everyone wins a little prize, and no one goes home a loser. And love is the game that's really hard to win. But if you do, and you get to take home that life size stuffed rhinoceros, it feels a whole lot better than taking home a shitty little plastic key chain." Dobre dobre...možno to nie je na 4 hviezdy, ale mňa proste dostala hneď úvodná scéna s Christopherom and Leslie, milujem ju! .... ....domestic engineer ..You're right, you're an fuckin asshol :D ...plus scéna s Nikki a Kat tiež super :) ()

Heui 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad natočit film na toto téma z několika krátkých příběhů (což už není sice žádná novinka) o pravdivých a úsměvných maličkostech. Avšak filmy tohoto typu by měly být hodně silné v dialogu..tento je bohužel docela slabý a situace, se kterými by se divák mohl stotožnit a říct si to svoje "PŘESNĚ!" je zoufale málo. pravda že jsem se párkrát pousmál. 2,5* ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem povrchní. Kdyby nebylo těch dvou "zajímavých" hereček (Mila + Zoe), asi bych o tento film nezavadil. A byl bych ušetřen všeho toho laciného tlachání, a hezkých tvářiček, které se chtějí neupřímně zalíbit. První povídka má ještě příjemnou atmosféru, srší pohodou a má pointu, ale pak to jde rychle dolů. Musím opravdu poslouchat o homosexuálním vztahu C3PO a R2D2? 30 % ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama