Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

mm13 

všechny recenze uživatele

Niektoré poviedky sa úvodnej trápnosti (a trápna je v úvode každá z nich) zbavujú už v druhom dejstve, iné pokúšajú divácku trpezlivosť o čosi dlhšie. Niet však jedinej, ktorá by vo finále plne neuspokojila (ale možno len v kontraste s tými trápnymi úvodníkmi). Niekto je tu šťastnejší filmár než samček alebo som nepochopil zámer. A možno je Kanada iný kraj. Buď ako buď, bavil som sa každou scénou viac a pri záverečných titulkoch si na počiatočnú trpkú príchuť skoro ani nespomenul. Plavba s blbým štartom a bez prelomových objavov, ale inak vcelku príjemná. [70%] ()

gocatgo 

všechny recenze uživatele

V tomhle se musí každý vidět. Kdo neprožil minimálně dvě nebo tři z těchto situací? Ty trapasy, ty krásné zážitky, ta nerozhodnost, ta cílevědomost? Miluju takovýto styl vyprávění a prostě to celé dneska sedlo, musím jen doporučit. Doporučit dívat se ve dvou :) A hodně pozitivně hodnotím český dabing, což se stává málokdy. ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je výborná jedna věc - tváří se tak opravdově a uvěřitelně. Tomu pomáhá i hrstka neznámých herců, kteří se do příslušných rolí vážně vžili. Nápad pěti odlišných příběhů je parádní a i když některé dějství se zdají být nudnějšího rázu, film jako celek působí zábavně, možná trochu upovídaně, ale i přes všechny drbky-solidní povídačka o sexu. [66%] ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost originální komedie, kde sledujeme několik párů (či nepárů :) v určitých fázích sexu. Obvyklá neduha filmů, kde se takhle střídají jednotlivé scény, spočívá v tom, že některý z příběhů prostě nezapadne mezi ty ostatní a potom je na obtíž. Tady se to naštěstí neděje, nějak jsem si nenašel oblíbenou dvojici, ale ani neoblíbenou. Rozhodně film doporučuju zhlédnout s partnerem/partnerkou, jedná se o hodně zajímavý dílko, možná by to chtělo u všech příběhů jen lepší závěr. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

75% Bavil jsem se výborně a o to v komedii jde. Není to žádná teen sračka, ale pětipovídkový film čistě o sexu z pěti pohledů různých lidí a z pěti různých úhlů. Bavil jsem se u povídky Přátelé, Spolubydlící, První rande, Manželé. Slabší byli Ex partneři. Některé situace jakoby vypadly z realu, některé jsou silně přestřelené. Co je škoda, že u filmu o sexu je párkrát vidět zadek a zlehka prsa. Přitom slovník je ostrý, záběry už méně. Ale pobavilo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)

Reklama

Reklama