Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

novoten 

všechny recenze uživatele

Osmkrát jinak a osmkrát dobře. Někdy dokonce úžasně. Tak jak první povídka příjemně naladí upřímnou romantikou, tak se ta poslední díky ostrému humoru a zároveň pomrkávající pointě stejně něžně rozloučí. Mezi tím se pak řeší nejrůznější problémy s orientací, určenými rolemi nebo uplynulým životem, ale právě díky vhodně zvoleným rámcujícím příběhům zůstane film v divákovi ještě dlouho po titulcích. Může za to ta všudypřítomná naděje, která vás pak v životě posouvá ve vztahovém hemžení a snažení vždycky o kousek dál. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Osem možností sexuálnej kontaktáže. Osem príbehov ako a prečo ku sexu došlo. Osem originálnych debát po sexe. Samostatné príbehy a samozrejme to najlepšie na záver. Film celkovo sa hodnotí zle, jednotlivé party by boli na dlho. Ale... najviac ma zrajcovali lezbičky, najviac som sa pobavil u toho Španiela a herečky "callgirl". Príjemná oddychovka ktorá neurazí a aj vďaka stopáži vám film ubehne dosť rýchlo. ()

Reklama

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Moc ne... Pár trefných point zabalených v "Po soumrakovském" hávu, jedna unesitelná historka a nevkusná snaha o konkurenci kanadskému "Young people fucking". Navíc výstavba jednotlivých historek jdoucích za sebou nutí diváka čekat na tu "lepší další" a když ani ta nedojde, naděje měkne jak prvotní záhřev v kalhotách. ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

"Sex is the game where everyone wins a little prize, and no one goes home a loser. And love is the game that's really hard to win. But if you do, and you get to take home that life size stuffed rhinoceros, it feels a whole lot better than taking home a shitty little plastic key chain." Dobre dobre...možno to nie je na 4 hviezdy, ale mňa proste dostala hneď úvodná scéna s Christopherom and Leslie, milujem ju! .... ....domestic engineer ..You're right, you're an fuckin asshol :D ...plus scéna s Nikki a Kat tiež super :) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě námět filmu a nebyla bych to já kdybych se ihned nepustila do jeho shánění :-). Po velmi dlouhé době, kdy jsem jej měla "zaprášený" na mém disku v počítači jsem se z důvodů svých velkých nedostatků ve světové kinematografii(a také nedostatku místa na disku) rozhodla tento film shlédnout. Líbila se mi povídková forma filmu, kde je zobrazeno jak určité postavy po sexu mluví buď o svém vztahu, názorech nebo o životě. Ještě více mě zaujalo, že snímek vůbec nepůsobil homofobicky a zobrazil kromě heterosexuálů dva gay vztahy, jednoho (asi) bisexuála a lesbičky. Akorát mám pocit, že bych Tary Manning chtěla tím zapalovačem ve tvaru zbraně zabít...(nejen) proto,že dělat si takhle z někoho p*del může být někdy nebezpečné...No zajímavý film, kéž by jich bylo více. Filmy které zápasí se sexualitou nebo hlubšími významy vítám. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama