Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

heyda 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že se nepodařilo tento námět ani v tomto případě zpracovat kvalitně a realisticky, přitom se toho dá tolik vymyslet. Znova mi vadilo, jak se Amíci dívají na Evropu. Snad se jednou dočkám hororu, kdy přijede partička evropských vysokoškoláků do USA a tam si je podají nějací degeneři :-D. Celkově mám z toho rozporuplné pocity. Největší problém je asi v tom, že samotný námět nenabízí vůbec nic nového, takových hororů jsem totiž viděl už kupu. 45% ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Do háje, já už nikdy nesednu do vlaku. Když ne film PŮLNOČNÍ VLAK, tak Train. Film byl skvělý, brutalní. Jediné co mě štvalo byla hrozná Thora Birch, kterou prostě nemůžu vystát. Přišlo mě jako by jí ta role vůbec nebavila. Ale co se týče brutálních scén..Ty byly skvělé. Perfektní horor. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Cinemáckych 80% je v tomto prípade poriadne prestrelených. Spokojný môže byť jedine ten, kto toho ešte veľa nenapozeral. Podobných hororov som už videl desiatky a tento neprináša nič nové. Kopíruje už stokrát videné ako napr. ľakačka s postavou v odraze zrkadla, či príbeh partie mladých, ktorí jeden po druhom skapínajú väčšinou preto, že sú blbí. Nepotrebujem, aby bol film reálny v celku ako taký, ale aspoň v detailoch a scénach by si tú námahu mohli dať. Inak je to trapas ako aj v tomto prípade. Opäť obete porcuje tlustý a nemotorný vrah, ktorý nevie ani poriadne rozprávať a 50kg vážiaca slečna v pohode znesie od tohto 150 kg vajčaka niekoľko úderov priamo do tváre... Väčšina z nás vie, že by nevstala už len po jednom. K postavám si nestihnete vybudovať žiadny vzťah, postavy miznú a divákovi je to jedno. Je to horor, ktorý neprináša nič nové a čo je horšie ani nič zaujímavé. 40%. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Horor, který se odehrává z velké části ve vlaku, nečkaně, kdy mladí sportovci Amíci jedou z turnaje někde ve Východní Evropě do Oděsy. Netuší ale, že ve vlaku, do kterého nastoupili, jsou i ti zlí, kteří obchodují z krví. roztáčí se tak kolotoč situací, které jsou místy až nechutné. On to ani tak není horor, při kterém jsem se děsil. Je to spíš hodně brutální krvák, kde si tvůrci nebrali servítky z žádnou cenzurou. Prostě natvrdo bylo vidět všechno to svinstvo. A někdy se mi až dělalo blbě z toho, co jsem tam viděl. Je to jen další tuctovej film, kterej mi ale nepřišel jako uplná sračka. Dalo se na to koukat. A jedna věc se mi tady strašně líbíla a zároveň naháněla hrůzu. Je to možná jedna z nejděsivějších scén, co jsem viděl. A to byl ten hořící jedoucí vlak. To vypadalo velmi dobře a měl jsem z toho mrazení. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Další variace na evropský humusáky aneb parta debilních amíků v čele s velehnusnou hlavní hrdinkou vs. stádo košickejch průvodčích z Ruska. Co se týče děje je to samozřejmě kravinka a postavy se chovaj jako hlupáci ale gore je na slušný úrovni a neurazí. Králem hororů na kolejích ovšem zůstává Midnight Meat Train. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)

Reklama

Reklama